Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Ples sa zvijezdama: Finalni okršaj seksi ljepotica

'Ples05_HTV_sce_111210'
Foto: ''
1/4
17.12.2010.
u 22:15

Mila Horvat i Nera Stipičević u sutrašnjem showu pokazat će tko je kraljica plesnog podija

Iako su kladionice na početku showa Ples sa zvijezdama predviđale da će u finalu zaplesati Bojan Jambrošić - pokazalo se da one nisu uvijek u pravu. Mila Horvat i Nera Stipičević sutra će odmjeriti snage na plesnom podiju i pokušati uvjeriti i publiku i žiri da upravo jedna od njih zaslužuje titulu kraljice plesnog podija. Iako su se i jednoj i drugoj plesne cipelice sasvim izlizale od stalnih treninga, finalistice kažu kako je za njih show prije svega zabava i kako im pobjeda nije imperativ.

 - Mila i Robert dobra su konkurencija i bit će opasno! A o Mili imam najbolje moguće mišljenje - rekla nam je Nera, a slične je riječi odabrala i Mila, koja kaže da će dati sve od sebe, ali kako joj je najbitnije da bude dobrog plesa i još bolje zabave!

Prvom prilikom otići ću na bolovanje, da zaliječim rane i fizički se oporavim. Ali moram priznati, bilo je zabavno - rekla je Mila.

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:15 17.12.2010.

S dobro plaćenog plesanja na bolovanje? Blago se Hrvatskoj televiziji i onima koji tamo rade!

MC
MAXIMUS CRO
23:35 17.12.2010.

Nera i onaj papak nemaju nikakve šanse protiv Mile i onog majmuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije