Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna priča

Pobjednik 'Života na vagi' djevojku je upoznao na snimanju showa, a ona prvi put priča o njihovoj vezi

Foto: Instagram
1/8
28.01.2024.
u 19:20

Ivan Krolo upoznao je RTL-ovu producenticu Ivanu Šimac tijekom snimanja showa, a nakon što je sve završili odlučio je pozvati Ivanu na kavu

U prvoj sezoni showa "Život na vagi" upoznali smo Ivana Krolu iz Splita. On je u show ušao s 130 kilograma, a uspio je izgubiti čak 45 kilograma. Od tada do danas prošlo je sedam godina, a on i dalje marljivo radi na svom izgledu te je i dalje u sretnoj vezi s RTL-ovom producenticom Ivanom Šimac koju je upoznao tijekom snimanja showa, a ljubav se razvila nakon snimanja. Sada je prvi puta o njihovoj vezi progovorila i Ivana i ispričala je kojim tijekom se razvijao njihov odnos u kojem je prvi korak - poziv na kavu, napravio Ivan. 

- Bila sam kod prijatelja i prijateljice na Ravnicama i taman se odlučilo kako ćemo na RTL-u raditi format 'Život na vagi'. Prijateljica Ukrajinka mi je ispričala kako je to jedan od najboljih formata u Ukrajini te kako su u prvoj sezoni imali jednog lika koji je smršavio i bio toliko zgodan da je cijela Ukrajina poludjela za njim, da su se doslovno njegovi posteri prodavali u časopisima. U tom sam smjeru razmišljala u novoj sezoni, da bi i nama trebao netko takav - prisjetila se u razgovoru za RTL Ivana kako je započela njezina priča i upoznavanje sa showom koji joj je donio i ljubav. U procesu castinga u koji je bila uključena zajedno s Antonijom Blaće i kolegicom Danom inzistirala je da jedan od kandidata bude i Ivan Krolo i napominje kako nije imala nikakav predumišljaj tada.

VEZANI ČLANCI

- Cijelo vrijeme sam govorila Antoniji kako će on biti zgodan kada smršavi. Ne mogu reći da već pred kraj nisam primijetila sama, da kada bih ga pogledala, pomislila bih kako je to strašno zgodan frajer, malo i da sama sebi potvrdim svoju tezu, a malo i iz osobnih razloga. Ali, naravno, profesija je profesija. Tamo smo da odradimo svoj posao. Odradili smo to sve skupa i sezona je bila jako uspješna - ispričala je Ivana.

1/17

Tijekom snimanja njihov je odnos bio profesionalan, a kada je sve završilo i kada je Ivan pobijedio odlučio je Ivanu pozvati na kavu i ubrzo su shvatili da ih veže nešto više od poslovne suradnje i prijateljstva. - Ispada u biti da sam ja njega od starta gurala pa me znaju čak malo zezati u smislu 'napravila si si projekt privatno', ali stvarno nisam. Eto, tako je ispalo i zaljubili smo se na kraju - rekla je Ivana. 

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila kratkim govorom, te se osvrnula na odluku Vrhovnog suda

Ključne riječi

Komentara 4

JA
jamesd
20:29 28.01.2024.

Tko je taj

MA
marli
20:28 28.01.2024.

Znam samo da luduje autom dok ne dođe do tragedije. A zašto se spominje u medijima kad je potpuno nebitan to je pitanje...

AP
apollo5
20:30 28.01.2024.

Koga briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije