Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki party

Počela peta Ultra! Večeras nastupa i slavni Tiësto

Ultra
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
14.07.2017.
u 21:24

Najviše je doneseno vode koja će sigurno biti najtraženiji artikl na Poljudu

Prvo se upalio UMF stage a onda i mainstage festivala Ultra gdje je s nastupom počeo Justin Oh i tako je počela peta po redu Ultra Europe! Tijekom cijelog današnjeg dana u Splitu su se okupljali partijaneri iz gotovo svake zemlje i teritorija na svijetu kako bi dočekali jubilarno, znamo ne i posljednje izdanje popularnog EDM festivala.

Ultra Europe sada ima novi stage, jednako atraktivan kao i prošle godine, a i zvuk je isti kao i prošle godine. Ove godine Split ima lijepo vrijeme, pravo ljetno s nekih 35 stupnjeva temperature, od olujnog nevremena kakvo je prošle godine bilo 'zaslužno' za otkazivanje prvog dana nema niti traga.

Ultra
1/31

Organizator koji je u doista rekordnom roku posložio petu Ultru s pravom se može nadati rekordnoj posjećenosti.

Ultra
1/15

Što se ugođaja na stadionu tiče, ponovo je tu food corner s više međunarodnih kuhinja, onda su tu kokteli, kao i standardna ponuda sokova, piva... Cijene su gotovo na nivou grada, hamburger možete pojesti za 50 kuna, piva su 30 kuna, sokovi ovisno o vrsti do 30 kuna. Najviše je, naravno, doneseno vode koja će sigurno biti najtraženiji artikl na Poljudu, bočica je Jamnice 25 kuna, no ta je cijena daleko ispod onoga što se traži po sličnim festivalima drugdje u Europi. Još je jedna mala ali značajna novost, uz štandove s hranom postavljeni su i stolovi, partijaneri će se moći okrijepiti i odmoriti kako treba.

Vrhunac je današnje večeri nastup najprije Fedde le Granda, pa zatim Axwell Ingrossa da bi sve kulminiralo legendom – posljednji, u sitnim jutarnjim satima nastupa Tiësto. Nizozemski DJ autentična je legenda i mentor brojnih današnjih poznatih DJ-a poput Martina Garrixa, primjerice. Nastup Tiësta rijedak je pa je to i dodatan razlog da se dođe na Poljud.

Ultra
1/15

Komentara 5

HE
herc7
23:02 14.07.2017.

Ma to je super toliko zena na opijitima treba to divno se druziti, steta samo sto poslje ovakvih partijanja me boli glava... ona dole !! 😁😁😁😁

CR
crodux
21:57 14.07.2017.

kad ce naši shvatiti da se to ne isplati, zašto Love-parade-a nema više u Berlinu?zapitajte se..

TI
tiki2020
10:48 15.07.2017.

A kome je u interesu ta ultra gradanima splita zasigurno nije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije