Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK FILMSKOG HITA

Počelo snimanje serije 'Toma', objavljene i prve fotografije sa seta, poznati i detalji

Dragan Bjelogrlić i Milan Marić
Foto: Instagram
1/12
20.12.2022.
u 07:00

Serija će imati 10 epizoda. Toma je MIlan Marić, ulogu Silvane Armenulić tumačiti će, kao i u filmu, Tamara Dragičević, a tu su i Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović...

U Sarajevu je počelo snimanje serije "Toma" koja se nastavlja na istoimeni film redatelja Dragana Bjelogrlića i pratit će život legendarnog pjevača i boema Tome Zdravkovića, koji je preminuo 1991. godine. 

Bjelogrlić je  objavio i  prvu fotografiju sa seta na Baščaršiji na kojoj je pozirao s glumcem Milanom Marićem, koji tumači lik Tome Zdravkovića.

Serija će imati 10 epizoda. Ulogu Silvane Armenulić tumačiti će, kao i u filmu, Tamara Dragičević, a tu su i Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović...

Uz Bjelogrlića, scenarij potpisuje Nikola Pejaković, a Bjelogrlić i Željko Joksimović su producenti. Iako glumci imaju zabranu davanja intervjua, glumica Vaja Dujović, koja glumi Danku i koju je Toma opjevao u svom istoimenom hitu za "Avaz" je rekla: 

- Najviše ćete gledati Tomu sa mnoštvom njegovih žena, ali ja nisam jedna od njih. Iako je Danka dobila pjesmu, oni su bilo prijatelji i vidjet ćemo taj prijateljski odnos. Svi su dugo vjerovali da su Danka i Toma bili u ljubavnom odnosu, ali nisu. Vjerovali su  mnogi da je ona bila njegova velika ljubav, ali to nije istina. On joj je samo napisao i posvetio pjesmu.

Snimanje serije posjetio je i glumac Enis Bešlagić, koji je na Instagramu objavio fotografiju s glavnim glumcem Milanom Marićem.

- Radost je u duši, a duša je u Sarajevu. Dobro došao brate, napisao je Enis pokraj fotografije. 

VIDEO Kate Beckinsale oduševljena dočekom vatrenih: 'Bilo je nevjerojatno, Zagrebe osvojio si moje srce'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije