Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvorana na nogama

Pogledajte atmosferu u Green Roomu nakon nastupa Leta 3! ŠČ!

13.05.2023.
u 23:44

Svi su pjevali refren pjesme "Mama Šč" s kojom je Let 3, nakon 6 godina, odveo Hrvatsku u finale Eurovizije

Nakon što su nastupom podigli na noge Liverpool Arenu riječki rokeri vratili su se na svoja mjesta u Green Roomu, gdje su dočekani gormoglasnim pljeskom.

Naime, čitava dvorana pjevala je refren pjesme "Mama ŠČ" koja je postala hit već nakon prvog polufinala kada se Hrvatska, nakon šest godina, plasirala u finale Eurovizije upravo zahvaljujući atraktivnom nastupu Leta 3.

S njima je i hrvatska delegacija, na čelu s Tomislavom Štenglom, a svi se slažu kako su odradili sjajan posao kako bi što više brendirali hrvatske predstavnike.

Inače, finale Eurovizije, kao i dva polufinala, vode britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32).  Njima se pridružuje i poznati voditelj Graham Norton (59), kojeg znamo po njegovom talk showu.
Waddingham koja je poznata po ulogama u serijama 'Game of Thrones' i 'Sex Education' kazala je kako joj je ovo velika čast, a s time se složila i Dixon koju su gledatelji mogli vidjeti u showu 'Britain's' got Talent' kao članicu žirija. Ukrajinska glazbenica treća je voditeljica, a inače je pjevačica alternativnog benda The Hardkiss.

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
19:18 14.05.2023.

Blago vama na ulicama;))))

BL
blackeder2022
00:00 14.05.2023.

Oni su moralni pobijednici,ovo je njihov muzićki,profesijonalni i ljudski zenit!Bravo,bravo i jos jednom,B R A V O!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije