Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stare slike

Pogledajte kako je Davor Bilman izgledao kad je imao kosu

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
21.11.2018.
u 20:34

Bilman je na Instagramu objavio dvije fotografije, jednu iz vremena kad je išao u školu i drugu iz vremena kad je bio student.

Član žirija "Supertalenta" Davor Bilman često se šali na račun svoje frizure, pa se tako nedavno i našalio kako je 'goli slikar' Brent Ray Fraser naslikao baš njegov portret jer mu je to bilo najjednostavnije zbog njegove frizure.

Ovaj ekonomist i plesač te nekada i član žirija showa "Ples sa zvijezdama" poznat je po 'paprenim' ali i duhovitim komentarima na račun natjecatelja koje ocjenjuje.

 

 

 

Tema njegove ćelavosti često je predmet njegovih šala, a u jednoj objavi na Instagramu odlučio je svima pokazati kako je izgledao kada je imao kosu. Objavio je dvije fotografije, jednu iz učeničke knjižice, a drugu iz studentskog indeksa. 

Pogledajte što nam je sve Maja Šuput otkrila u intervju

Ključne riječi

Komentara 12

GV
golub Vaso
22:57 21.11.2018.

tko je taj

SN
sasa.novak.58
20:53 21.11.2018.

Evo, sad mogu umrijeti.

AN
AnteKino
10:48 22.11.2018.

Prekrasno dijete izraslo u odvratnog gospodina ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije