Opustili se!

FOTO Pogledajte strastvene poljupce Aleksandre Prijović i supruga: Pred Brenom izmjenjivali nježnosti

Beograd: Lepa Brena predstavila je kolekciju  Lady B
Foto: M.M./ATA images/PIXSELL
1/11
09.11.2023.
u 15:27

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović i njezin suprug Filip Živojinović došli su podržati Lepu Brenu na promociji njezina brenda.

Najpoznatija srpska pjevačica Lepa Brena (63) u srpskoj prijestolnici predstavila je novu kolekciju svojeg brenda Lady B. Svečana promocija okupila je brojna poznata lica u jednom beogradskom hotelu, a Brenu su došli podržati i članovi njezine obitelji, uključujući i njezina posinka Filipa Živojinovića sa suprugom Aleksandrom Prijović (28) koja je napunila čak pet zagrebačkih Arena. Kako su mediji prenijeli, Brena nije skrivala sreću koju je osjećala kad je ugledala Aleksandru i dočekala ju je velikim zagrljajem. Čim je zakoračila na svečanu promociju, sve oči su bile uprte u nju. Za tu prigodu odjenula je crni sako ispod kojeg je nosila prozirni korzet. Osim što je privlačila pažnju dubokim dekolteom, Aleks je razmjenjivala nježnosti i strastvene poljupce sa svojim suprugom Filipom. Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. u Beogradu, nakon tri godine veze. Svatovi su se prvo okupili pred kućom Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje. Na vjenčanju je bilo više od 900 uzvanika, a za sigurnost uzvanika brinulo se oko 60 zaštitara. Manje od godinu dana nakon vjenčanja, točnije u ožujku 2019. dobili su sinčića kojeg su nazvali Aleksandar. Osim Filipa i Aleksandre na događaju su bili i Brenin suprug Boba Živojinović te najmlađi sin Viktor.

 

Beograd: Lepa Brena predstavila je kolekciju  Lady B
1/11


Brena je nedavno na društvenoj mreži Instagram iznenadila publiku objavom niza fotografija s Aleksandrom zato što je bila njezin gost iznenađenja na koncertu u Štark Areni. Podijelila je simpatične prizore s pozornice. Nedavno je za srpske medije prokomentirala što misli o Aleksandrinih pet rasprodanih zagrebačkih Arena. - Postoje dva razloga zbog kojih majke plaču. Prvi je što je svaka majka sretna što joj se kći udala i što sada ulazi u novi, jako lijep period života. Drugi razlog zbog kojeg majke plaču jest kada pomislim što sve čeka to moje dijete, odmah mi se plače, zbog toga sam i plakala na koncertu - priznala je Brena čija je nova kolekcija 'Lady B' orijentirana na kupaće kostime i donje rublje. 


Podsjetimo, Aleksandru Prijović domaći mediji proglasili su najvećom balkanskom zvijezdom zato što je napunila arene diljem regije te rasprodala pet zagrebačkih. - Ne vjerujem ni sama. Pa vidjeli ste moju reakciju kada su mi rekli da se prodalo već 2000 karata. Ja stvarno ne znam što se događa. Očekivala sam da ću rasprodati jednu Arenu. Ovdje godinama dolazim i imam publiku koja me voli, bila sam svjesna da ću napuniti jedan koncert. Ali da će se već tako brzo početi prodavati karte za peti koncert, nisam mogla pomisliti ni u najluđim snovima - kazala je atraktivna brineta za Večernji list te otkrila kako se prisjeća svog djetinjstva iz Belog Manastira.

VEZANI ČLANCI:

 

- Kada pomislim na školu i djetinjstvo sjetim se Belog Manastira, iako sam često odlazila i kod tate u Srbiju. S obzirom na to da sam odrasla u ovoj državi, nikada nisam mogla ni zamisliti da ću se pojaviti u Dnevniku u Hrvatskoj. To mi je bilo nezamislivo. Svojim prijateljima u razredu pričala sam da će se ovo dogoditi, i mnogi mi nisu vjerovali. Znali su mi se smijati i rugati. tada sam imala 12, 13 godina i rekla sam im: "Jednog dana ćete se hvaliti da ste išli sa mnom u školu - rekla je te otkrila daje li joj starija kolegica Brena savjete. - Naravno. Brena je uvijek tu da da svaki savjet koji mi je potreban u svakom trenutku. Ona je uvijek tu. Evo, i ona mi se javila i rekla da je oduševljena petim koncertom - objasnila je Aleksandra, a ostatak intervjua možete pročitati na linku

 

Hrvatice od ranog jutra čekale u redu: Krenula pomama za kolekcijom lansiranom u suradnji s poznatim brendom.

Komentara 10

TR
Tripoli
18:04 09.11.2023.

Nema kaj...turski geni!!

AN
AntePortas9
19:21 09.11.2023.

Tko su ovi da ne čitam?

BJ
bjmaro
19:26 09.11.2023.

U našoj metropoli je kultura i prirodni ambijent na sasvim novoj razini i jako blizu Jagodini i Paraćinu ,gdje je Aleksandra Prijović supruga Filipa Živojinovića,sina Bobe Živojinovića i posinka Lepe Brene uspjela napuniti 5 puta Arenu. Bravo Zagreb, bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije