Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot

Pogledajte Vannine 'Suze na kiši'!

Vanna
Foto: Dino Senčar
1/9
19.01.2016.
u 11:23

Pjevačica i dama koja ima iza sebe sedam albuma te dva Porina predstavlja novu glazbenu poslasticu

Nakon nedavne veličanstvene noći i koncerta u Lisinskom uz pratnju Zagrebačke filharmonije kojim je obilježila dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja, pjevačica i dama koja ima iza sebe sedam albuma te dva Porina predstavlja novu glazbenu poslasticu.

''Suze na kiši'' naziv su novog singla i videospota jedinstvene Vanne u izdanju Hit Recordsa. Pjevačica nije krila zadovoljstvo pjesmom napravljenom u suradnji s još jednim velikanom glazbene scene s kojim godinama surađuje.

Ante Pecotić autor je s čijim sam pjesmama postigla najviše uspjeha u solo karijeri. Sjetimo se samo nekih od njih; ''Ispod istog neba'', ''Daj mi jedan dobar razlog'', ''Kao da me nema'', ''Ako je vrijedilo išta'', ''Ne govori sve na glas''...Naša suradnja traje od mojeg prvog samostalnog albuma 1998. i vjerujem kako ćemo i s najnovijim singlom ''Suze na kiši'' doprijeti do slušatelja uspješno kao i mnogo puta do sada – kazala je Vanna.

– Pjesmu smo jako dugo pripremali i napokon je tu. Zadovoljna sam što smo uspjeli u istom trenutku pustiti u eter singl koji ima i videospot koji smo smislili kao neku vrstu modnog editoriala, a što je najzanimljivije, istodobno smo radili i editorial za magazin Divu, pa je sve ispalo kao zgodan spoj. Atmosfera na snimanju bila je jako opuštena i zabavna, što se, vjerujem, i vidi.

Fotografije je snimao Šime Eškinja, pa se u spotu vidi i cijela naša ekipa. Za spot su zaslužni Dino Senčar koji je snimao i moj prošli videospot za pjesmu ''Probaj'', ali ga je ovaj put sam cijelog završio, kao i moji ostali suradnici Sanja Agić (make-up), Renata Grčić (styling), frizerski salon Ruža Kerastase i Martina Butorac i njen M'art (nails). Hvala svima i veselim se – dodala je pjevačica.

Osoba zaslužna za odličan tekst, glazbu, aranžman i produkciju – Ante Pecotić ''Suze na kiši'' izdvaja kao jednu od posebnih pjesama. 

– S Vannom sam snimio velik broj pjesama u njezinoj samostalnoj karijeri. Neke od njih, koje su meni osobno drage, nisu postigle uspjeh kakav sam očekivao, dok su neke postigle i više od očekivanog. Iskreno vjerujem kako smo u novom singlu ''Suze na kiši'' pomirili i jedno i drugo,  jer mi je pjesma jedna od dražih autorskih skladbi, a istodobno očekujem kako će postići veliku uspjeh u eteru i, naravno, kod slušatelja – kazao je Pecotić.

>>Pred prepunim Lisinskim Vanna proslavila četvrt stoljeća karijere

>>Zbog Meri Andraković plakale i Vanna i Alka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije