pohvalila se

Ponovno ćemo je gledati: Lidija se vraća na male ekrane

Foto: Instagram
1/6
06.05.2020.
u 19:50

Lidija se među ostalim na Insta storyju pohvalila i kako se na kratko vraća na male ekrane.

Lidija Stević, jedan od natjecateljica showa "Brak na prvu" često sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli razmišljanja, pa je tako više puta pisala duboke poruke.

"Budi ono što jesi, jer tko zna koliko ljudi će proći kroz tvoj život, a možda bi im se svidjela osoba koju skrivaš u sebi", napisala je Lidija na posljednjoj objavljenoj fotografiji.

1/9

Lidija se među ostalim na Insta storyju pohvalila i kako se na kratko vraća na male ekrane. Naime, sudjelovat će u srijedu u showu "10 pitanja" gdje će pomoći svom natjecatelju da točnim odgovorima pokuša osvojiti 2000 kuna. 

Osim poruka i fotki, Lidija je više puta podijelila zanimljive činjenice u vezi svog i Lukinog braka, koji nažalost, nije upalio

Komentara 3

PI
Piksy
07:00 07.05.2020.

Ajme ludare..izgleda ko bijesan pas a tako se i ponasa

AD
adminka
06:08 07.05.2020.

ako mi se nekoga ne gleda onda je to ova spodoba

BI
Biouskoli91
10:15 07.05.2020.

Najgore od svega je sto ona radi u skoli i uci djecu.... Zar ne postoje psiho testiranja za ucitelje?!?!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije