Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna

Pop kraljica i u 59. godini ne srami se pozirati gola

Madonna
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/4
07.05.2017.
u 17:12

Madonna je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je gola, a obožavatelji su joj poručili kako joj na tako seksi tijelu mogu pozavidjeti i mlađe kolegice

Madonna će u kolovozu proslaviti 59. rođendan i za razliku od većine svojih vršnjakinja ne srami se pozirati gola. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je gola i uz fotografiju je napisala zlato.

S ovim opisom složili su se i njeni obožavatelji koji su u komentarima pohvalili njen seksi izgled i poručili joj da joj na liniju mogu pozavidjeti i brojne mlađe kolegice. 

Pop kraljici nije prvi put da izaziva pozornost golišavim fotografijama na Instagramu. Prije dvije godine jednom takvom fotografijom je protestirala protiv cenzure ove društvene mreže kada je u pitanju golotinja.  

 

 

 

Gold 💛

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Ključne riječi

Komentara 2

KI
kizz1
18:00 07.05.2017.

fuj babuskaro nemoj mi gaditi ženski rod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije