JONAS BROTHERS

Popularni boy bend ponovno je zajedno, otkrili su i tko je kriv za raspad

Jonas Brothers
Foto: Profimedia
1/4
10.03.2019.
u 17:38

Braća Nick, Joe i Kevin grupu su osnovali 2005., a popularni su postali zahvaljujući pojavljivanju na Disney Channelu. Do 2009. izdali su četiri albuma koja su se prodala u čak 17 milijuna primjeraka.

Jonas Brothers, jedan od najpopularnijih boy bendova šprošlog desetljeća vratili su se prošlog tjedna na radost brojnih obožavateljica širom svijeta. te izdali singl znakovitog naslova "Sucker".

Braća Nick, Joe i Kevin grupu su osnovali 2005., a popularni su postali zahvaljujući pojavljivanju na Disney Channelu. Do 2009. izdali su četiri albuma koja su se prodala u čak 17 milijuna primjeraka. Godine 2008. zaradili su i nominaciju za Grammy u kategoriji najbolji novi bend. Službeno su se raspali 2013. godine.

Braća je ovog vikenda sudjelovala u poznatom showu Jamesa Cordena, a tijekom segmenta "Carpool karaoke" otkrili su i tko je bio kriv za raspad grupe. naime, Corden ih je priključio na detektor laži na kojem se otkrilo kako je krivac Nick!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije