popularan kviz

'Potjera' s novom valutom! Kandidati nisu uspjeli pobjeći Kreši: 'Nećete biti prva ekipa koja je uzela eure'

Foto: Screenshot/HRT
1/6
02.01.2023.
u 20:35

Dolaskom 2023. godine i promjenom valute, promijenili su se i iznosi u televizijskoj emisiji. Tako su natjecatelji za točna brzopotezna minuta umjesto 3500 kuna osvajali po 500 eura, a i ponude su bile izražene u novoj valuti.

Večeras je emitirana prva emisija HRT-ovog kviza 'Potjera' u kojoj su natjecatelji igrali za novčanu nagradu u eurima. Naime, dolaskom 2023. godine i promjenom valute, promijenili su se i iznosi u televizijskoj emisiji. Tako su natjecatelji za točna brzopotezna minuta umjesto 3500 kuna osvajali po 500 eura, a i ponude su bile izražene u novoj valuti.

U večerašnjoj emisiji do završne potjere došla su samo dva kandidata: Karlo i Branimir, a svojim igrama u jednoj minuti i na ploči protiv lovca zaradili su ukupno 14.000 eura. Lovac koji ih je trebao dostići bio je Krešimir Sučević Međeral, a to mu je i pošlo za rukom. Ekipa je u završnoj potjeri napravila devet koraka koje je Krešimir brzo stigao, pa su kući otišli bez eura.

Foto: HRT screenshot

- Žao mi je, ali nećete biti prva ekipa koja je uzela eure iz 'Potjere' - rekao je na kraju emisije voditelj Joško Lokas.

Podsjetimo, u jednoj emisiji sudjeluje četvero natjecatelja od kojih među sobom biraju kapetana. Svaki kandidat prvo odgovara na brzopotezna pitanja gdje za svaki točan odgovor dobivaju po 500 eura, a potom se natječu protiv lovca koji im nudi viši i niži iznos od osvojenog. Uspiju li pobjeći lovcu, osvojeni iznos nose u zajedničku kasicu te sudjeluju u završenoj potjeri. U završnoj potjeri prvo odgovaraju kandidati kojima je cilj unutar dvije minute imati čim više točnih odgovora, a potom lovac koji ih pokušava sustići. 

VIDEO Slavni glumac doživio tešku nesreću na Novu godinu, helikopterom je odmah prebačen u bolnicu

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marko1337
20:53 02.01.2023.

Krešo boluje od bolesti hipermnezije poremećaja pamćenja u kojem je pojedinac u stanju zadržati i zapamtiti ogromnu količinu podataka sa ograničenom sposobnošću normalnog, logičnog razmišljanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije