SAVRŠENA FIGURA

Poznata glumica (54) pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu i priznala da je koristila photoshop

Foto: Instagram
1/7
21.08.2024.
u 13:46

Minnie Driver (54) pokazala je kako prekrasno izgleda u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu vitku građu

Glumica Minnie Driver (54) pozirala je u crnom kupaćem kostimu koji je dizajnirala njezina prijateljica. Minni je objavila fotografiju na Instagramu i pokazala je kako prekrasno izgleda u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu vitku građu, no bila je prisiljena koristiti photoshop prije objave ove fotografije, ali ne kako bi korigirala nepravilnosti na svom tijelu, nego kako bi stvorila na fotografiji morsku pozadinu. 

- Kad ti draga prijateljica pošalje kupaći kostim, ali plaža na kojoj se nalaziš jedino se nose ronilačko odijela pa upotrijebiš green-screen i počneš preispitivati ​​svoj razum, ali ne i svoju seksepilnost i talent tvoje prijateljice za dobar dizajn. Ovaj kupaći kostim zove se Sabine...- napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu.  U svibnju 2022., glumica poznata po ulozi u filmu "Good Will Hunting" otvoreno je pričala o tome kako su se reakcije u Hollywoodu  promijenile nakon što je smršavjela nakon uloge u filmu "Krug prijatelja" iz 1995. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Min. (@driverminnie)

 

Minnie je ispričala kako je odrasla uz sestru koja je za nju predstavljala "ideal ljepote" i za razliku od sestre ona je uvijek bila malo bucmastija. "Nisam odrasla kao lijepa djevojka. ", rekla je u epizodi podcasta "How To Fail With Elizabeth Day". "Kada sam smršavjela u Hollywoodu, odjednom su svi ti ljudi govorili 'Bože kako si lijepa' i 'Ovo je nevjerojatno' i 'Vitka si i prekrasna'", prisjetila se glumica u ovom podcastu. Kada je riječ o njezinoj prehrani kaže kako već godinama jede sve osim mesa. 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priče nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

 "Nisam jela meso od kasne tinejdžerske dobi. U školi sam imala svinju koju sam voljela i bilo mi je zato odbojno jesti slaninu", ispričala je glumica i otkrila koja je njezino omiljeno jelo za utjehu. "Moja omiljena hrana za utjehu je ogromna zdjela žitarica s malinama i medom. Ali kad sam mamurna, moje savršeno jelo su pečena jaja na tostu."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije