POKAZALA STANJE

Poznata Hrvatica priznala da se dugo bori s poremećajem kože: 'Jako se raširilo i pogoršalo'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
14.08.2024.
u 08:31

Bivša manekenka objasnila je kako se bori s posljedicama hiperpigmentacije te pratiteljima na Instagramu pokazala kako doista izgleda njezina koža

Bivša hrvatska manekenka Anita Dujić Broadfoot aktivna je na društvenoj mreži Instagram gdje dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života. Ovaj je put Anita podijelila s prijateljima stanje s kojim se već dugo bori. Naime, riječ je o posljedicama hiperpigmentacije, odnosno poremećaja boje kože što uključuje tamne mrlje. - Snimam se bez ikakvog filtera, bez make up-a, nemam apsolutno ništa na licu, osim kreme koju sam stavila jutros kad sam se probudila, sad je tri sata. Uglavnom, za sve vas koji mi pišete za hiperpigmentaciju, jesam li je se riješila i kako sam je se uspješno riješila, nisam. Evo ovo je stanje moje kože po ljeti. Ona posvijetli po zimi - priznala je odmah na početku videa na Instagramu.

- Svake zime odem na SkinPen tri puta, koristim retinol, pilinge, serume, svašta nešto, ali ona je i dalje tu. Je li do hormona ili do čega je, ne znam više, ali što je tu je. Nakon druge trudnoće se baš jako raširila i pogoršala i što je tu je, ja sam se već nekako naučila živjeti s tim. Na kraju dana ima daleko gorih stvari od toga, nije to nešto toliko strašno osim što tako estetski nije baš super, ali dobro što je tu je. Ima jako puno žena s tim problemom - objasnila je bivša manekenka. 

- Samo opušteno, što je tu je, sunce nije isto kao prije 20 godina. Sjećam se da smo se kao djeca svi igrali na plaži i nitko nije koristio SPF i ništa nam se nije dogodilo. Stvari su se promijenile i ovo su očito posljedice - zaključila je Dujić za kraj. 

 

Foto: Instagram

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Anita Dujić od 2020. godine u braku je sa škotskim snimateljem Duncanom Broadfootom, a par je dobio dvije djevojčice Ellu Sky i Lily. Inače, Anite i Duncan upoznali su se na Visu na snimanju filma "Mamma Mia 2". - Ime Ella je dobila po mojoj prabaki Mađarici koja se zvala Elizabeta Šimon. Moja mama je bila jako vezana za nju, a svi su je zvali Ella od milja. To je neki homage ženskoj strani moje obitelji - kazala je svojevremeno osvrnuvši se na ime svoje kćeri. 

- Ella je bila jedinica iz fine i ugledne obitelji mađarsko-njemačkih korijena. Govorila je teško tri jezika, a udala se za zgodnog i šarmantnog fetivog Šibenčanina Grgu Berovića. Kažu da se Grga udao jer u brak osim sebe ništa nije donio, a u tadašnje vrijeme vjenčati se iz ljubav i ne pripadati istom staležu bilo je baš rijetko. No oni jesu, a ljubav je trajala preko 60 godina - ispričala je, a potom dodala i da je Skye njezina škotska strana.

- Kada sam bila trudna s Ellom, Duncan i ja smo proveli tri dana na otoku Skye koji me je potpuno očarao i zato Ella Skye. Lijepo je njegovati obje strane i uzeti od svake ponešto - ispričala je Anita.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 1

PA
pavlov
10:21 14.08.2024.

To bi manekenkicama trebalo ulaziti u profesionalne bolesti.... Upotreba raznoraznih kremica, što iz kutijica, što iz "prirodnih izvora" povlači sa sobom i veću vjerojatnost od kožnih i spolnih bolesti, jelte......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije