Rujanfest

Poznate Hrvatice zaplesale su na koncertu Željka Joksimovića

Rujanfest (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
15.09.2012.
u 15:00

Tatjana Jurić, njezina imenjakinja Tatjana Dragović, Petra Maroja, Kristina Bradač, Lana Pavić, Lana Banely... bile su u masi obožavatelja srbijanskog pjevača.

Na prve taktove pjesama Željka Joksimovića sinoć su na otvorenju 5. Rujanfesta poskočile brojne hrvatske ljepotice. Tatjana Jurić, njezina imenjakinja Tatjana Dragović, Petra Maroja, Kristina Bradač, Lana Pavić, Lana Banely... bile su u masi obožavatelja srbijanskog pjevača. U Westgate centar, pokraj Zaprešića sve djevojke pohrlile su naoružane dobrim raspoloženjem i u opuštenoj, casual odjevnoj kombinaciji. U njihovoj pratnji bile su samo prijateljice te nijedan muškarac - bilo partner ili prijatelj.

Zagrijane ritmovima grupe Teška industrija i njihovim, ali i obradama tuđih pjesama, djevojke su se predale ljubavnim stihovima, zanjihale se i zatvorenih očiju, slušajući Joksimovića, prisjetile se sretnih životnih trenutaka ili minulih ljubavi.

Isto će učiniti i sutra kad će se, tvrdi većina njih, vratiti na poznati festival zbog koncerata Ivana Zaka, Nede Ukraden i tamburaškog sastava Fijaker.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:34 15.09.2012.

Koji su to likovii.

PA
Pajdo
18:15 15.09.2012.

Pa sta je tu cudno Kokosi su Kokosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije