Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekima nije prvi put

Poznati Hrvati koji su postali roditelji 2021.: Ove bebe dočekali smo s uzbuđenjem

Foto: Pixsell/Instagram
1/17
01.01.2022.
u 08:00

Prošla godina nekim poznatim Hrvaticama donijela je sreću i prinovu u obitelji, a neke od njih u majčinstvu su se ostvarile po prvi put životu.

U posljednjoj godini rodilo se, mnogi će reći, najpoznatije dijete u Hrvata. Pjevačica Maja Šuput (42) 17. ožujka rodila je sinčića Blooma svom suprugu Nenadu Tatarinovu (38). U Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu carskim rezom na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina teškog oko 2900 grama. Maji je termin za porod bio krajem ožujka, a 17. je imala zakazan pregled. No, maleni Bloom se odlučio na svijet doći ranije. Tog je dana njezin porod bio glavna tema u državi, a čak je i voditelj Zoran Šprajc u svojoj emisiji RTL Direkt poslao javnu čestitku. Dva dana nakon Maja je prvi put pokazala svog sina, a od tada gotovo svakodnevno objavljuje nove fotografije koje oduševljavaju pratitelje. Pjevačica ne skriva koliko se sjajno snašla u ulozi majke, a rado naglasi kako ni ona ni suprug nemaju pomoć oko bebe već se unatoč brojnim poslovnim obvezama sami snalaze s čuvanjem i brigom oko voljenog sinčića.

Foto: Instagram

Još jedna pjevačica ostvarila se u ulozi majke ove godine, no njoj to nije prvi put. Marija Husar Rimac (46) početkom je veljače rodila svog drugog sina Nika Franju Alojzija. Maleni je stigao kao ostvarenje snova koje je sa svojim suprugom Vjekoslavom Rimcem i njihovim starijim sinom Ivanom dugo sanjala. Maleni Niko krstio se baš na 12. godišnjicu braka svojih roditelja.

Foto: reuters

Voditeljica Anja Alavanja (39) u travnju je na svijet donijela svog trećeg sina Dana. Anji je ovo prvo dijete s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (35) s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca. Za njihovu vezu doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je voditeljica ponovno u drugom stanju. Iz braka s Romcem Anja ima dva sina, Jakova i Ivora.

Foto: Instagram

Hrvatskoj glumici s američkom adresom Leoni Paraminski (42) ova godina ostat će u pamćenju kao jedna od najsretnijih. Naime, nakon dugog iščekivanja 4. rujna rodila je svoje prvo dijete u Americi, u bolnici Santa Barbara Cottage. Brojni su odmah uočili kako je Leona rodila u istoj bolnici u kojoj je na svijet stigla i malena Lilibet, kći princa Harryja i Meghan Markle. Malena Liv došla je kao kruna ljubavi sa suprugom Tinom Komljenovićem (39). Inače, Leona je začela uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje kojoj se podvrgnula u Hrvatskoj u jednoj zagrebačkoj poliklinici. Proces je uspio iz drugog puta.

Foto: Instagram

Njezina kolegica, također hrvatska glumica i također s američkom adresom Marija Omaljev-Grbić (39) rodila je djevojčicu Billie u bolnici Cedars Sinai na Beverly Hillsu. Marija i bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (45) bračne su zavjete izmijenili 2008. godine. Pet godina kasnije spakirali su svoje kofere i preselili u Los Angeles gdje žive i rade proteklih godina. Par je u svibnju obznanio da čekaju svoje prvo dijete.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Pravnica Adriana Đurđević (30) ove je godine u sedmom mjesecu trudnoće uplovila u bračnu luku s nogometašem Dujom Ćaleta-Carom (25), a tri mjeseca nakon rodila im je prvo dijete - sina Maura.

Foto: Instagram

VIDEO>>Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*be'

Komentara 1

BA
banini
08:31 01.01.2022.

Ovi nabrojeni, po čemu su oni poznati Hrvati, i zaslužuju toliko naglašavanje svoje dominacije nad drugim "običnim" Hrvatima ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije