Pretukao curu?

Poznati producent predao se sam policiji!

the dream
Foto: Press Association/Press Association/PIXSELL
07.05.2014.
u 18:38

Producent i reper The Dream predao se policiji zbog navodnog napada na bivšu djevojku...

Producent i reper The Dream predao se policiji zbog navodnog napada na bivšu djevojku. Prema pisanju TMZ-ja, producent je prijavljen zbog napada i davljenja. U policijsku postaju ušao je u 8:30 jutros, gdje je ispitan u vezi optužbi Lydije Nam, bivše djevojke.

Ona ga je tužila da ju je napao u travnju 2013. godine. Nam tvrdi da ju je The Game udarao, davio i tukao dok je bila trudna s njihovim sinom. Iz nekog razloga nije prijavila incident policiji sve donedavno. Glazbenik je zadržan u pritvoru.

>>Uglednog producenta bivša cura tuži da ju je izudarao i davio!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije