zbog honorara

Poznatu rumunjsku pjevačicu pretukao menadžer?

alexandra stan
Screenshot YouTube
19.06.2013.
u 13:49

Nisam imala prometnu nesreću i ovako izgledam zbog Marcela Prodana. Udarao me i gurao, rekla je pjevačica Alexandra Stan široj javnosti poznata po hitu Mr. Saxobeat

Rumunjsku pjevačicu Alexandru Stan (24) brutalno je pretukao njezin menadžer jer je, kako kaže, prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar od njega. Pjevačica je prvo objavila da je imala prometnu nesreću, no na kraju je rekla istinu.

– Moji obožavatelji su zabrinuti i misle da umirem. Nisam imala prometnu nesreću i ovako izgledam zbog Marcela Prodana. Udarao me i gurao. Pala sam u nesvijest kada sam pokušala uzvratiti – rekla je pjevačica široj javnosti poznata po hitu Mr. Saxobeat.

>> Alexandra Stan: Nemam dečka jer sam jako ljubomorna i posesivna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije