Britain's Got Talen

Prabaka Janey Cutler (81) nasljednica Susan Boyle

Janey Cutler
ITV
09.05.2010.
u 12:38

Janey Cutler je ponosna majka sedmero djece, baka 16 unučadi i prabaka četvero praunučadi. Na nagovor prijateljica prijavila se na show i stigla na audiciju u isti teatar u Glasgowu gdje je lani na glazbenu scenu kročila Susan Boyle.

Susan Boyle ima opasnu konkurenciju. Iako je malo vjerojatno da će ičiji prvi nastup u talent showu odjeknuti u svijetu kao onaj 48-godišnje škotske usidjelice u prošlogodišnjem britanskom "Supertalentu", nova sezona showa "Britain's Got Talent" ima svog konja za utrku.

Janey Cutler je ponosna majka sedmero djece, baka 16 unučadi i prabaka četvero praunučadi i uživa u 81. godini života. Na nagovor prijateljica putem interneta prijavila se na talent show i stigla na audiciju u isti teatar u Glasgowu gdje je lani na svjetsku glazbenu scenu kročila Susan Boyle pjesmom "I Have a Dream".

Vitalnu staricu obuzela je trema prije izlaska pred žiri i prepunu dvoranu pa ju je voditelj dopratio. Bez greške otpjevala je "Non, je ne regrette rein" Edith Piaf. Nakon gromoglasnog pljeska koji se pronio dvoranom poslije izvedbe, predsjednik žirija Simon Cowell upitao ju je koliko dugo je čekala ovaj trenutak. "Samo sam zadovoljna što sam večeras ovdje", rekla je skromno i naklonila se publici.

Komentara 1

AG
Agramer198
11:18 10.05.2010.

hahaha gospođa dobro skida E. Piaf, baš sam išao poslušat da vidim čemu sva ta halabuka i treba reći da za svoje godine ima još dobar glas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije