pozirala u donjem rublju

Prekrasna glumica pokazala svoj veliki trudnički trbuh

liv tyler
Foto: Instagram
1/5
20.01.2015.
u 22:38

Prekrasna glumica Liv Tyler pokazala je svoj pozamašni trudnički trbuh na Instagramu

Prekrasna glumica Liv Tyler pokazala je svoj pozamašni trudnički trbuh na Instagramu.

Naime, Liv se fotografirala u donjem rublju, a sve to tijekom poziranja svojoj prijateljici. - Baš je zabavno kad te prijateljica slika - napisala je Liv uz fotografiju koja je nastala u New Yorku. Pozirala je glumici i umjetnici Jemimi Kirke, koja se proslavila ulogom u seriji "Girls".

Dok Jemima već ima dvoje djece, Liv se priprema na rođenje svog drugog djeteta. Sa ocem svog drugog djeteta, Britancem Davidom Gardner, već je zaručena. Upoznali su se prije osam godina i to preko Kate Moss. Lijepa Liv već je majka 10-godišnjeg Mila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Liv Tyler čeka svoje drugo dijete

>>Liv Tyler: Od starki do Lanvina - jednostavno i seksi moja je mantra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije