Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedna novinarka

Prelijepa Lana Banely pokazala trudnički trbuh na utakmici

lana banely (1)
06.09.2013.
u 19:35

Na hokejaškoj utakmici našla se i trudna Lana Banely u ulozi novinarke. Trudna je oko četiri mjeseca.

U Domu sportova u Zagrebu igra se 1. kolo kontinentalne hokejaške lige između Medveščaka i CSKA Moskva. Na hokejaškoj utakmici našla se i trudna Lana Banely, u ulozi novinarke.

Prelijepa trudnica radi unatoč osjetljivom stanju, a izgleda sjajno. Lana i dalje njeguje sjajnu, vitku liniju, a trudnički trbuh tek se nazire. Banely je navodno trudna oko četiri mjeseca, a i ona i njezin suprug Andy Bara presretni su zbog prinove. Da podsjetimo, par se u pratnji roditelja i kumova vjenčao u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici.

>>Lana Banely čeka svoje prvo dijete?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije