Suzanne Shepherd

Preminula glumica poznata po ulogama u 'The Sopranos' i 'Goodfellas', obožavatelji: 'Ovo je tako tužno'

Foto: Imdb/Promo
1/4
19.11.2023.
u 10:34

Suzanneina unuka Isabelle potvrdila je za američki medij da je glumica preminula, no nije naveden uzrok smrti, a obitelj nije dala dodatne detalje

Američka glumica i kazališna redateljica Suzanne Shepherd umrla je u 89. godini 17. studenoga, potvrdila je njezina obitelj u subotu navečer. Glumica je javnosti bila poznata kao 'mafijaška glumica' zahvaljujući svojim ulogama u seriji "Goodfellas" Martina Scorsesea, gdje je igrala majku lika Karen Hill, ali i kao majka Carmelle Soprano u "The Sopranosima".

Suzanneina unuka Isabelle potvrdila je za The US Sun da je glumica preminula, ali nije naveden uzrok smrti, a obitelj nije dala dodatne detalje. Uz Isabelle, Shepherd je iza sebe ostavila kćer Kate, zeta Milesa i snahu Joyce.

VEZANI ČLANCI

Obožavatelji su preplavili društvene mreže odavanjem počasti zvijezdi, hvaljenoj kao jednoj od najboljih američkih glumica u "gangsterskim filmovima".

"Sjajna glumica i učiteljica", "Ovo je tako tužno", "Nedostajat će svima", pisali su mnogi po društvenim mrežama X i Instagram.

Također, glumila je u Mystic Pizza. 

Prošlo je nekoliko godina otkako se Shepherd posljednji put pojavila na ekranu, ali to ne znači da nije bila zaposlena. Dugo je radila i kao učiteljica glume. Christopher Meloni, Joan Allen i pokojni Gregory Hines samo su neki od njezinih učenika koji su postigli velik uspjeh. 

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije