Zlatko Karahodžić

Preminuo bosanskohercegovački glazbenik, imao je samo 33 godine

Zlatko Karahodžić
Foto: Facebook
1/3
10.07.2024.
u 16:00

Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara, napisao je Admir Čular iz grupe Helem Nejse

Bosanskohercegovački glazbenik i producent Zlatko Karahodžić preminuo je u 34. godini života. Tužnu vijest potvrdio je njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osjećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara", napisao je.

Istinski prijatelj, dobar i odgovoran kolega, izvrstan muzičar i čovjek – tako Zlatka opisuju osobe koje su ga poznavale, i privatno i poslovno. Muzikom se bavio oduvijek i muziku je živio, piše N1.ba i dodaje kako je Zlatko umro makon kraće bolesti. 

Svoje prve nastupe imao je s prijateljicom i kolegicom, bh. kantautoricom Esmom Numanović, s kojom je kasnije surađivao i na njenom prvom albumu, objavljenom ove godine “Blista”.

Surađivao je i s brojnim drugim umjetnicima, od kojih su među istaknutima muzičar Hector Gachan te grupe Helem Nejse i Pank Flojd.

GALERIJA: Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Zlatko Karahodžić
1/119

Bio je angažiran i na Federalnoj TV, gdje je radio kao producent u redakciji Zabavnog programa.

“Vijest da smo zauvijek ostali bez kolege i prijatelja koji je ugradio sebe u sve naše programe posljednjih godina, u trenutku svoje mladosti i životnog zanosa, šokantna je i bolna. Zlatko Karahodžić, producent u redakciji Zabavnog programa Federalne TV, utkao je sebe u produkciju našeg Jutarnjeg programa, magazine Pretežno vedro i ArtKvart te produkcijsku koordinaciju između više naših redakcija i programa.

VEZANI ČLANCI: 

Sada nam valja živjeti i raditi bez našeg Zlatka koji bio veliki drug, prijatelj, kolega… širokih i vedrih pogleda na svakodnevnicu, ali nikada nećemo zaboraviti sve ono što nam je dao i ostavio. Počivaj u miru, dragi Zlatko. i veliko hvala – jer puno si nam dobrog darovao”, izjavio je za N1 Ivica Pjanić, urednik Jutarnjeg programa i redakcije programa iz kulture Federalne TV.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JapaRuda
16:39 10.07.2024.

Jači glazbenik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije