TUŽNA VIJEST

Preminuo je glumac kojeg pamtimo po ulozi dječaka u 'Alfu': Patio je od depresije i bipolarnog poremećaja

Foto: Youtube Screenshot
1/4
11.07.2024.
u 08:38

Benji Gregory preminuo je u 46. godini, a njegova shrvana obitelj za ovu vijest doznala je 13. lipnja kada je njegovo tijelo pronađeno u automobilu na jednom parkiralištu

Glumac Benji Gregory, publici najpoznatiji kao dječja zvijezda u sitcomu "Alf" u kojem je glumio Briana Tannera, preminuo je u 46. godini, prenosi TMZ.  Gregoryjeva sestra Rebecca rekla je za TMZ da je njezin brat pronađen mrtav u svom automobilu na jednom parkiralištu i da je obitelj ova nesretna vijest zatekla 13. lipnja. Policija i mrtvozornik još uvijek nisu obitelji dostavili nalaz s točnim uzrokom smrti niti su obitelji poznate okolnosti njegove smrti i policijska istraga još uvijek je u tijeku. 

Rebecca nam kaže da je njezin brat patio od depresije, bipolarnog poremećaja i poremećaja spavanja zbog kojeg je često danima ostajao budan. Njegovi bliski prijatelji i obitelj vjeruju da je 12. lipnja otišao u banku te da je zaspao u svom automobilu i tragično umro od toplinskog udara u vozilu zbog intenzivne ljetne vrućine u Arizoni.

Glumac se inače nije odvajao od svog psa Hansa koji je bio s njim kada je otišao u banku te je i njegov ljubimac uginuo u automobilu. Rebecca nam kaže da njihova obitelj tuguje zbog velikog gubitka i zahvalni su svima koji im pružaju podršku i utjehu u ovim za njih iznimno teškim trenutcima. Benji je stekao slavu igrajući ulogu Briana Tannera u 101 epizodi serije "Alf", koja se emitirala od 1986. do 1990. godine. Poslije uspjeha s ovom serijom imao je još nekoliko uloga u serijama i 2003. godine odlučio je napustiti filmsku i televizijsku industriju te se prijavio u američku mornaricu... Dvije godine kasnije zbog medicinskih problema je napustio mornaricu. 

VIDEO Tony Cetinski: Menadžeri ne stvaraju zvijezde, one im se dogode

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije