potvrdila i supruga

Preminuo je glumac poznat po ulogama u 'Dexteru', 'Mentalistu' i 'Kućanicama': 'Obitelji je shrvana'

Foto: Youtube screenshot
1/5
02.08.2021.
u 08:30

Glumac je imao 60 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Pickett.

Američki glumac Jay Pickett, najpoznatiji po ulozi u seriji General Hospital, iznenada je preminuo za vrijeme snimanja filma. Glumac je imao 60 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Pickett. 

Glumac je snimao film Treasure Valley, na kojem je radio kao glavni glumac i scenarist, a na društvenim se mrežama od njega oprostio i redatelj filma Travis Mills

"Jay Pickett, naš vodeći čovjek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom obitelji koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom", kazao je Mills. 

Redatelj je dodao i da ne postoji službeno objašnjenje uzroka smrti glumca, no da se čini da je bila riječ o srčanom udaru. Dodao je i da su svi učinili sve da Jay preživi, ali nažalost, nisu uspjeli. 

Inače, Jay je imao brojne epizodne uloge u megapopularnim serijama kao što su ''Dexter'', ''Mentalist'', ''Kućanice'' i ''Navy CIS LA''. Ipak, slavu je stekao glumeći u sapunicama ''General Hospital'' i ''Days of Our Lives''.  

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije