VALTER KIRŠIĆ

Preminuo je legendarni pulski menadžer na svoj rođendan! 'Bio je prijatelj, uzor i učitelj'

Foto: Pixsell/Dusko Marusic
13.09.2024.
u 19:43

Danas u podne na svoj 78. rođendan preminuo je estradni menadžer Valter Kiršić

Danas je u Puli preminu legendarni menadžer Valter Kiršić, točno u podne na svoj 78. rođendan, javlja regionalexpress.hr. Koliko je bio pedantan pri organizaciji koncerata, ne bi začudilo da i ovo nije isplanirao na ovaj dan i da je samo čekao da nas napusti i njegov prijatelj Sven Dukić da ima s kime podijeliti sve svoje avanture i dogodovštine u svojoj bogatoj menadžerskoj karijeri, pišu.

Valter je bio estradni prvoborac, pokrenuvši u Arenaturistu cijeli val turističkih zabava kao što su Miss topless, Miss Verudele, prelazak preko uljem natopljene grede na bazenima i mnogo drugih zabavnih sadržaja koje su tada zabavljale turiste, ali i građane Pule. Preko njega je u Arenu došao i prvi strani bend, bili su to Boney M. 1978. godine. 90-ih godina Valter Kiršić i njegova Lira Intersound bili su podrška velikih koncerata u Areni kao što su Sting, Simply Red, Leonard Cohen, Seal, James Brown,  Jose Carreras, Placido Domingo i mnogi drugi. 

 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

1/20

 

VEZANI ČLANCI:

 

Dorijan Vrkljan napisao je kako mu je Valter bio prijatelj, uzor i učitelj, te da zna kako se sada nalazi na nekom boljem mjestu "gdje sada ide, neće imati mira i morat će nešto organizirati". Počivao u miru.

 

VIDEO: Ni kiša ga nije zaustavila! Pogledajte kakav spektakl je napravio Baby Lasagna na Šalati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije