Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIA RIBIĆ

Preminuo otac natjecateljice 'Superstara': 'Nisam bila spremna na ovu bol'

Foto: Promo
1/4
05.02.2024.
u 10:38

Ribić je u nesreći zadobio teške ozljede i opekotine.Bio je poznat poduzetnik u Velikoj Kladuši, gdje je imao radnju za prodaju i popravak mobitela

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Velikoj Kladuši preminuo je Andres Ribić, otac Mie Ribić, natjecateljice Superstara. Kako piše GP Maljevac, Ribić je u nesreći zadobio teške ozlljede i opekotine. Bio je poznat poduzetnik u Velikoj Kladuši, gdje je imao radnju za prodaju i popravak mobitela. 

- Ne znam što pametno reći osim da je mnogo lijepih uspomena je iza nas. Toliko vremena smo provodili skupa, bio je moj vozač, trener, mehaničar, ali prije svega tata. Toliko smo toga zajedno postigli trudom i radom i znam koliko smo bili ponosni jedni na druge za svaki uspjeh. Obitelj ne možeš birati, a ja sam imala tu sreću da budem okružena (meni) savršenom. Iskreno, nisam bila spremna na ovu bol - napisala je Mia Ribić na Instagramu. 

Inače, ova 18-godišna djevojka iz Velike Kladuše, peterostruka je prvakinja Hrvatske u motocrossu, i to u muškoj konkurenciji, iza nje su odvožene utrke svjetskog i europskog prvenstva, a sve je počelo u ranom djetinjstvu.

VEZANI ČLANCI: 

- Ljubav prema motocrossu sam naslijedila od svog tate. On me uveo u taj svijet prije 14 godina jer je također bio vozač. Kad sam prvi put sjela na motor imala sam četiri godine, nisam još znala ni bicikl voziti, kazala je ranije. 

- Pravilo je bilo da djeca mogu početi voziti utrke prvenstva Hrvatske s navršenih šest godina. S obzirom na to da sam već s pet godina bila veoma brza i uspješna, pravilnik je promijenjen te sad djeca s navršenih pet godina imaju pravo nastupiti na utrci Hrvatskog prvenstva, kazala je. 

Među svojim najvećim sportskim uspjesima, osim osvojenih državnih prvenstava, Mia ističe treće mjesto na Europskom prvenstvu u Francuskoj te prve osvojene bodove na Svjetskom prvenstvu sa samo 16 godina. 

Podsjetimo, Mia je u Superstaru ispala u polufinalnoj emisiji nakon što je otpjevala  pjesmu "Fucking Perfect" od Pink. 

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije