i jezik je tu

Prevršila svaku mjeru? Provocira u sado-mazo izdanju s crnim vrpcama preko grudi

miley cyrus
Foto: Screenshot
1/2
04.05.2014.
u 12:45

Miley Cyrus u kratkom art filmu "Tongue Tied" poslužila se već prokušanim receptom - isplaženim jezikom i golotinjom

Možda trenutačno pauzira nastupe zbog bolesti, no to ne znači da Miley Cyrus opet ne podiže prašinu. U kratkom art filmu "Tongue Tied" poslužila se već prokušanim receptom - isplaženim jezikom i golotinjom, no sve je ovog puta začinila i sado-mazo simbolikom.

U režiji umjetnika Quentina Jonesa riječ je o montaži raznih poza u kojima Miley pozira, gdje je žele prikazati kao vječno Disneyevo dijete koje je postalo donekle perverzno.

Bilo da stoji samo u mrežastim čarapama s crnom vrpcom preko bradavica ili nanosi crnu boju na nago tijelo, Miley nimalo suptilno provocira.

>>Miley Cyrus ne puštaju iz bolnice

Komentara 5

DE
denihr
08:23 05.05.2014.

stvarno je odvratna i tako nadrogirana nije primjer nikome . Neće ona dugo izaći iz bolnice

MA
matador007
12:35 05.05.2014.

Da liči na nešto,još bi čovjek podnio.Ovako,metla i jadno do bola!

Avatar billybull
billybull
18:57 04.05.2014.

tko je ova? evo, vidim ecernji stalno pise o doticnoj, ali evo posto zivim u americi stvarno neznam to bi ta osoba mogla biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije