NEVOLJE U RAJU

Princ Albert priznao: Supruga i ja spavali smo u dva hotela

princ
AFP/Pixsell
22.07.2011.
u 19:30

– Spavao sam u drugom hotelu tog dana jer sam rano ujutro imao poslovni sastanak koji je bio vrlo blizu hotela u kojem sam odsjeo. To je jedini razlog, a ne bračna svađa – prilično neuvjerljiv bio je Albert.

Nakon povratka s medenog mjeseca u Južnoj Africi, princ i princeza od Monaka održali su konferenciju za novinare zbog napisa da su se na medenom mjesecu posvadili.

Bila im je želja opovrgnuti i tračeve o bračnim nesuglasicama koje su počele i prije svečanog dvodnevnog vjenčanja početkom srpnja, kad je u javnost procurila informacija da je Charlene uhvatila Alberta u preljubu te da joj je oduzeta putovnica kako ne bi napustila Alberta i pobjegla.

– Moja obitelj često je bila ne meti zlobnih komentara koji su dolazili od ljubomornih ljudi. Neki od njih takve priče izmišljali su i dok smo Charlene i ja bili u Africi – objašnjavao je princ. Kaže da se slatko smijao sa Charlene čitajući da su spavali u odvojenim hotelima. No potvrdio je da je to istina, ali razlog nije bila njihova svađa, nego nešto drugo.

– Spavao sam u drugom hotelu tog dana jer sam rano ujutro imao poslovni sastanak koji je bio vrlo blizu hotela u kojem sam odsjeo. To je jedini razlog, a ne bračna svađa – prilično neuvjerljiv bio je Albert.

Komentara 1

MA
markopvz
13:49 24.07.2011.

joj albert..pa od nekad su kraljevi,princevi,knezevi,bla,bla,bla imali jednu zenu i nekoliko ljubavnica,ti samo nastavljas tu tradiciju....nemoj se opravdavat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije