isplivao intervju

Princeza Anne o odluci kraljice u vezi Lady Di, koju su mnogi kritizirali: Kako bi netko mogao misliti da je to u redu

Britain's Queen Elizabeth has died at age 96
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/11
13.09.2022.
u 06:30

Diana je preminula kada su William i Harry imali 15 i 12 godina, a kada ju je novinar pitao je li kraljica u tom slučaju djecu stavila na prvo mjesto, Anne je odgovorila: - Apsolutno. Mislim da se oni jednostavno ne bi mogli nositi s time da je napravila nešto drukčije.

Kraljica Elizabeta II. imala je četvero djece, a od toga jednu jedinu kćer – princezu Anne (72). Punim imenom Anne Elizabeth Alice Louise, princeza je oduševila Britance dirljivim potezom koji je napravila pred lijesom svoje majke.

Naime, unatoč velikoj boli zbog gubitka majke, ispoštovala je protokol te se poklonila pred lijesom i tako joj odala počast. Isto tako, isplivao je intervju s princezom iz 2017. godine, koji je prvi put sada prikazan, a u kojem Anne komentira smrt Lady Diane i kraljičinu odluku da Harry i Willam ostanu u Balmoralu nakon što je poginula u prometnoj nesreći. Tu odluku, naime, neki su kritizirali

- Mislim da je moja majka ispravno odlučila. Mislim da je aspolutno nevjerojatno da bi bilo koji roditelj mislio da bi tu djecu trebalo dovesti u London za vrijeme takve bure. Ne znam kako bi netko mogao misliti da bi to moglo biti u redu - izajvila je. 

Diana je preminula kada su William i Harry imali 15 i 12 godina, a kada ju je novinar pitao je li kraljica u tom slučaju djecu stavila na prvo mjesto, Anne je odgovorila: - Apsolutno. Mislim da se oni jednostavno ne bi mogli nositi s time da je napravila nešto drukčije. 

Podsjetimo, princeza Anne u automobilu je pratila lijes od dvorca u Balmoralu, gdje je kraljica preminula, pa sve do Edinburgha. Na licu je imala gotovo kameni izraz, zbog čega su mnogi primijetili koliko je shrvana zbog gubitka majke

"Svijet je izgubio povijesnog vladara, ali ja sam izgubio baku", rekao je unuk kraljice Elizabete, princ William, a mnoge su na te riječi podsjetile i fotografije shrvane princeze Anne.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije