Na utakmici

Priveden brat Željka Joksimovića: Ispao je kaos, bilo je i psovki

Foto: Instagram
1/6
08.06.2021.
u 09:19

Saša Joksimović tvrdi da nije radio nered i ispričao je kako je njega jedan redar udario šakom i tada se dogodio kaos.

Glumac Saša Joksimović, brat poznatog pjevača Željka Joksimovića navodno je priveden u nedjelju nakon utakmice Pambukovica - Banjani. Informer prenosi kako je počeo gubiti živce u trenutku kada je momčad za koju navija počela gubiti te da je bio u alkoholiziranom stanju.

Jedan od svjedoka je ispričao kako Joksimovićev brat radio nered, vikao i gurao ljude koji su bili u gledalištu i tvrdi da je čak uletio na teren i počeo je psovati na igrače i suca te je govorio da je on glumac. Saša navodno nije poslušao redara koji ga je zamolio da napusti teren i pozvana je policija. Saša Joksimović tvrdi da ništa od toga nije istina i za Blic je ispričao svoju stranu priče.

- Radovao sam se što pobjeđujemo kad me je jedan redar udario šakom. Tu je ispao kaos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo što. Došla je policija, jer nisam imao osobnu iskaznicu, da dam izjavu i otišao sam kući - izjavio je Joksimović.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije