Polleo sport

Projektom "Brišemo granice" prikupljeno 20 tisuća kuna za Zakladu Paraolimpijac

polleo sport
Foto: Pixsell, promo
1/3
15.06.2015.
u 12:39

Donaciju su primili g.Mijo Bakić,predsjednik Saveza invalida grada Splita i Dino Sinovčić, plivač koji ima normu za OI 2016. u Riu.

Dalmatinski dišpet definitivno je jedna od najzanimljivijih ljudskih karakteristika! Split je pokazao da zna i može zajedno brisati granice! U CC One Split brojni poznati su došli podržati humanitrani projekt#brisemogranice. Projekt o kojem se priča već nekoliko mjeseci i koji se proširio društvenim mrežama, u organizaciji je Polleo Sporta čija je namjera bila ujediniti sve ljude dobre volje s jednim ciljem - pomoći financijski onima kojima je to potrebno!

Članovi Zaklade Paraolimpijac tako su  u novotvorenoj i najvećoj do sada prodavaonici Polleo Sporta primili ček u iznosu od 20.000 kn koji im je uručila ekipa Polleo Sporta. Donaciju su primili g.Mijo Bakić,predsjednik Saveza invalida grada Splita i Dino Sinovčić, plivač koji ima normu za OI 2016. u Riu! Novac je marljivo prikupljan tjednima na način "hashtagiranja" svake svoje fizičke aktivnosti na društvenim mrežama! Fotka napora i nadjačavanja samog sebe uz hashtag #brisemogranice(1 hashtag=1 kuna) polučili su izvrstan rezultat! 

Osim mnogobrojnim poznatim osoba koji su se priključili projektu (Srna, Mandžukić, Duvnjak, Alilović, Antonija Blaće, Marijana Batinić, Nevena Rendeli, Doris Pinčić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Rene Bitorajac, Ana Rucner, Viktor Drago, Luka Nižetić, Tony Cetinski, Žanamari Lalić...),  svojim hashtagom 20 tisuća ljudi je omogućilo Polleo Sportu da se iznos od 20 tisuća kuna donira Zakladi Paraolmpijac!

Svečanom otvorenju najnovijeg Polleovog dućana i uručenju čeka na spomenuti iznos su prisustvovali i brojne osobe iz javnog života. Sada već tradicionalno rušenje Zida Loših Navika pripalo je nogometnoj legendi Senijadu Ibričiću! Udarac nogometnom loptom u Zid čuo se sve do Poljuda! Spektakularni show najboljih uličnih vježbača u Hrvatskoj, performans judista Judo Klub Perfectus, nogometne vratolomije Mirana Pirnera, Capoeira show i mnoga druga iznenađenja došli su pogledati i Željko Mavrović, legenda Hrvatskog boksa koji je od samog početka uz ovu akciju, kao i Lana Jurčević i Mario Valentić koji je vodio cjelodnevni program. Osim spomenutih humanitaraca, ogromno oduševljenje nekoliko tisuća prisutnih izazvali su nogometaši Hajduka - Milović, Vlašić, Balić, Kiš i Caktaš!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije