dočekalo ju iznenađenje

U dom poznate pjevačice provaljeno dok je bila na odmoru: Istraga je u tijeku

Foto: PA/Pixsell
1/11
16.08.2022.
u 13:00

Mariah Carey je boravila na otoku Capriju u Italiji te bezbrižno uživala u moru i suncu u društvu dečka Bryana Tanake i svojih blizanca Monroe i Moroccana, a fotografije su kružile internetom te tako možda obavijestile i provalnika da je njezin dom prazan.

Popularnoj pjevačici Mariah Carey prošlog mjeseca provaljeno je u dom u Atlanti. Naime, pjevačica je tada bila na odmoru odakle je objavljivala brojne fotografije. Mariah je boravila na otoku Capriju u Italiji te bezbrižno uživala u moru i suncu u društvu dečka Bryana Tanake i svojih blizanca Monroe i Moroccana, a fotografije su kružile internetom te tako možda obavijestile i provalnika da je njezin dom prazan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Policija je za Page Six potvrdila da je u dom poznate pjevačice provaljeno u srpnju te da je cijeli događaj još pod istragom. Zbog toga nije dostupno niti više informacija o samom događaju, a nije otkriveno ni jesu li provalnici što uzeli te jesu li počinili kakvu štetu. Komentar na cijeli događaj nije dala ni pjevačica.

Dodajmo da je popularna pjevačica nekoliko dana prije provale na društvenim mrežama objavila fotografiju svog novog doma te označila agenciju za nekretnine koja joj je pomogla pronaći dom iz snova.

Inače, provale u domove poznatih nisu rijetkost, a i Mariah sama se već ranije srela s sličnim neugodnostima. Tada su iz jedne od njezinih kuća ukradene dizajnerske naočale i torbice čija je vrijednost procijenjena na 50.000 dolara.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije