Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA IH JE SAMA

Prozvali su je najljepšom ženom na planeti, a razlog su ove seksi slike na kojima je u badiću

Foto: Profimedia
1/3
30.06.2023.
u 17:30

Emily je dizajnirala bikinije u suradnji s Newlookom, a kako je sam bila model za svoje kreacije, na svom je Instagramu podijelila fotografije.

 Mnogi su Emily Attack, 33-godišnju glumicu i komičarku proglasili najzgodnijom ženom na planeti nakon što je objavila fotku na kojoj je u badiću. Emily je dizajnirala bikinije u suradnji s Newlookom, a kako je sam bila model za svoje kreacije, na svom je Instagramu podijelila fotografije. 

Na plaži, ogrnuta košuljom, odvažila se pokazati svoje tijelo. Dugu plavu kosu svezala je u rep, a na glavi je imala tamne sunčane naočale. 

"Moja ljetna kolekcija s Newlookom je službeno vani! Toliko smo se zabavljali na ovom snimanju i volim svaki djelić ovoga. Uživajte, društvo!” napisala je. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Atack (@emilyatack)

 

"Tako si lijepa, ubijaš! Sviđa mi se bikini”, "Volim te, Emily, izgledaš izvrsno” pisali su joj. 
Emily je inače poznata po seriji „The Inbetweeners”. Glumila je i u filmovima „Iron Sky: The Coming Race”, „Outside Bet” i „Get Lucky”. Svoj show vodi od 2020. godine 

Atack je nedavno bila u ratu s komentarima s jednim svojim  pratiteljem. On joj je napisao kako objavljuje provokativne fotografije i opise i zašto je često žrtva internetskih trolova.

"Poslušaj se što govoriš. Kažeš da sam ja ona koja se treba promijeniti – trebam promijeniti kako govorim, svoj smisao za humor, način oblačenja, trebam potpuno promijeniti kakva sam. Ali ljudi koji zlostavljaju mogu biti kakvi jesu? Nisu krivi uopće. Samo ja jesam. Osoba kakva sam odlučila biti. To je ono što govoriš u svojim komentarima. Razumiješ li da su takvi komentari velik dio problema?”, poručila mu je. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 1

SE
Serđo23
07:42 02.07.2023.

Nije lijepo što je lijepo , nego šta Ameri kažu da je lijepo ! Onda su naše konobarice glumice !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije