Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski izlazak

Radeljak objavio fotku s novom djevojkom, kćeri Lanom i sinom Leom kojeg nismo dugo vidjeli

Lana i Josip Radeljak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL, Ilustracija
1/18
28.11.2023.
u 17:30

Poduzetnik je objavio obiteljsku fotku na kojoj je s novom djevojkom, ali i kćeri Lanom i sinom Leom. Leo Radeljak, kojeg nemamo prilike često vidjeti poveo je suprugu Ivanu, dok je Lana stigla u društvu tamnokosog mladića čiji je identitet nepoznat.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) posljednjih mjeseci uživa u društvu atraktivne beogradske odvjetnice Nevene Jeličić, a čini se da se njegova nova partnerica dobro slaže i s Dikanovom kćeri Lanom koju je Radeljak dobio s pokojnom glumicom Enom Begović. Poduzetnik je objavio obiteljsku fotku na kojoj je s novom djevojkom, ali i kćeri Lanom i sinom Leom. Leo Radeljak, kojeg nemamo prilike često vidjeti poveo je suprugu Ivanu, dok je Lana na slici stajala pored tamnokosog mladića čiji je identitet nepoznat. Svi su zajedno bili na predstavi 'Ko je tu lud?' u kazalištu 'Luda kuća'. 

 

Kći pokojne glumice Ene Begović i Josipa Radeljaka, 23-godišnja Lana Radeljak, izrasla je u prekrasnu djevojku koja privlači pažnju nevjerojatnom ljepotom.

Mnogi bi se složili da mlada Lana svakim danom sve više nalikuje slavnoj majci. Jedina kći Josipa Radeljaka Dikana i Ene Begović imala je svega 45 dana kada je njezina majka poginula u automobilskoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000. godine. Ona svoje društvene mreže drži zatvorenima za širu publiku, a njezin otac voli se pohvaliti kako mu je kćer velika i uspješna. Tako se i prije dvije godine pohvalio kako mu kćer Lana studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi te da je odabrala smjer ekonomiju i menadžment. No očito je kada je mlada Lana već jako brzo napredovala pa se tako nedavno pohvalila na društvenoj mreži LinkedIn da je dobila unaprjeđenje na poslu.

VEZANI ČLANCI:

– Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj – napisala je lijepa Lana, a u komentarima ispod objave nizale su se samo pohvale i riječi hvale. 'Čestitamo… i čekamo nešto za popit!', 'Čestitke Lanči naša', 'Skroz zasluženo, i sad idemo dalje samo jako!', 'Bravo Lana', samo su neki od dvadesetak komentara, a ona im se svima zahvalila na lijepim željama. 

Podsjetimo, 2000. godine glumica Ena Begović udala se za poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana te je njezin život ispunila neizmjerna sreća zato što su iste godine, 1. srpnja, postali roditelji malene Lane. Nažalost u majčinskoj ulozi glumica nije imala prilike dugo uživati zato što se 15. kolovoza dogodila teška prometna nesreća u kojoj je izgubila život. Tog dana održava se blagdan Velike Gospe te se ona zajedno sa suprugom, njegovim sinom iz prvog braka Leom Radeljakom, svojom majkom Terezom i kćeri Lanom terencem marke Grand Cherokee uputila u posjet prijatelju Stipici Kalogjeri. Nesreća se dogodila u mjestu Splitska gdje je terenac završio u provaliji, a ozljede koje je Ena zadobila bile su preteške i ubrzo je, nažalost, preminula. Njezina majka imala je višestruke ozljede ruke i ramena, a malena Lana je kratko vrijeme također zadržana u bolnici.

Prijatelji glumice koja je preminula u 40. godini, govorili su kako se oduvijek bojala vožnje automobilom. Voljela je čitati, bila je tiha, imala je odličan smisao za humor, živjela povučen život ispunjen radom, okružena krugom bliskih prijatelja. Bila je glumica velike karizme i senzualnosti, a njezinu glumačku karijeru je obilježila uloga barunice Castelli koju je vrhunski odigrala u filmu 'Glembajevi' Antuna Vrdoljaka za koju je osvojila i Zlatnu arenu za sporednu žensku ulogu i izazvala veliku pomutnju u filmskom svijetu kada je istu nagradu odbila primiti.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

 

Komentara 14

ZA
Zagi3891
20:50 28.11.2023.

Što novci rade od ženskog mozga...

TA
Talleyard
22:34 28.11.2023.

Sponzoruše nemaju srama

HR
hrza
17:56 28.11.2023.

On sve stariji a žene mu sve mladje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije