Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabro

Radijski voditelj prihvatio izazov, pjevačica ga u emisiji ošišala skoro na ćelavo

Foto: Happy fm
1/11
05.01.2024.
u 17:00

Bend Begini predstavili su novu pjevačicu Lily - Ljiljanu Galić koja je u bend došla nakon što je otišao Mario Budišćak

Gosti ovotjedne emisije Special Happy Showa bili su Begini koji su slušateljima predstavili svoju novu frontmenicu Lily – Ljiljanu Galić, koja je početkom dvijetisućitih bila jedna od najvećih uzdanica bosanskohercegovačke glazbene scene, ali s koje se iz privatnih razloga povukla.

Ipak, glazba je njezin život i na ponudu Begina odmah je pristala. Simpatična glazbenica otkrila je da voli puno spavati što je ponekad razlog nesuglasica u bendu. Uz smiješak je prihvatila i neobičan zadatak gosta iz prethodne emisije i ošišala voditelja Elvisa Mehičića. Podsjetimo, prije gotovo godinu dana Mario Budišćak objavio je da se povlači s glazbene scene i prestaje biti pjevač grupe Begini, te rastužio brojne obožavatelje.

VEZANI ČLANCI

- Razišli smo se u najboljem redu što se tiče posla, a naravno da smo i dalje prijatelji i pijemo kave, čujemo se, družimo se. Mario je bio zaštitno lice benda više od 20 godina i sad ti moraš napraviti nešto da još uvijek zanima publiku i ljude, da te zovu da sviraš, dosta teško nam je to palo. Međutim mislim da se dobro nosimo s time, imamo naše novo lice koje je sigurno puno ljepše od Marija, sorry Mario – našalio se Jura Frdelja. 

- Spontano je bilo, ja sam jako dugo u ovom poslu, imam puno kilometara u nogama, dečki su to prepoznali, pozvali su me, nije bilo razloga da ne uđem u Begine. Puna sam novog elana i želje za uspjehom – dodala je Lily koja je u bend stigla zahvaljujući preporukama zajedničke kolegice i prijateljice.

- Moramo zahvaliti Ivani Marić koja nam je preporučila Lily, kada smo došli na ideju zašto ne bi probali sa ženskim vokalom, za nju smo čuli samo najbolje i ona to uspješno opravdava – zaključio je Jura. No, iako kratko surađuju stignu se i posvađati. - Manje više na svakoj probi i svakoj svirci što se tiče nas dvoje. Moram ispričati situaciju od nekad prije Begina, ja sam prespavala navečer na svirku u sedam i pol navečer, prispala! – priznala je simpatična pjevačica.

- Da, da, baš vodimo borbe ali to je pozitivno, jer ona je temperamentna, a ja sam još gori, ali ono što je najbitnije izađemo s probe i iz studija da je sve super.  Lily voli jako dugo spavati, znači proba je u pet popodne, ona kaže nemojte tako rano – otkrio je pjevač. No, u emisiju je stigla i prije vremena i uspješno odradila izazov koji je dobila od glazbene legende Darka Domijana. U svega par poteza ošišala je voditelja Elvisa Mehičića gotovo na ćelavo.

VIDEO Marija Šerifović podijelila emotivnu objavu o prošloj godini: 'Hvala ti na ovim malenim ručicama'

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
19:33 05.01.2024.

Ja sisam sam sebe na celavo svaka 2-3 tjedna vec 30tak Godina. Najjedonstavnija stvar na svijetu. I nije sto posto na celavo nego ostane 3-4mm kose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije