Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena spola

"Rado ću pomoći Shiloh Jolie-Pitt ako bude željela postati dečko"

shiloh
Pixsell
10.05.2011.
u 16:56

Chaz, koji je prije promjene spola bio žensko i zvao se Chastity, volontira u grupi koja pomaže djeci s tim problemom i njihovim roditeljima.

Dječački stil odijevanja četverogodišnje Shiloh Jolie-Pitt zapeo je za oko sinu pjevačice Cher, Chazu Bonu koji misli da kći slavnog glumačkog para, kao i mnoga druga djeca, ima problem spolnog identiteta.

Chaz, koji je prije promjene spola bio žensko i zvao se Chastity, volontira u grupi koja pomaže djeci s tim problemom i njihovim roditeljima.

– Volio bih jednom razgovarati s Bradom i Angelinom. Ako ništa drugo, dati im do znanja da postoji ovakva udruga u kojoj mogu potražiti pomoć ako im ikad bude potrebna – izjavio je Chaz aludirajući na to da bi plavokosa Shiloh jednog dana možda poželjela postati dečko.

Cherina kći godinama se borila sa svojim identitetom te se osjećala kao muškarac zarobljen u tijelu žene.

– Razlika između mene i djevojčica kojima pomažem jest u tome što se one ne boje priznati da se osjećaju kao dječaci. Zbog toga ih neizmjerno poštujem – kaže Chaz.

Komentara 5

DA
dario2612
17:46 10.05.2011.

koji i*****, što rade od četverogodišnjeg djeteta

LO
LOGIC
18:12 10.05.2011.

ako stvavimo na stranu komentiranje psihe djevijčice od 4 godine na web portalu - ŠTO JE BOLESNO!!!! VL - mislim da postoje zakoni koji to brane??! -------------------------------------------------------------------------------------- a što se ovih priča o rodnom identitetu tiče - to ne postoji!i! postoji kromosomski par!!! ako imaš xx - žena si! ako imaš xy - muškarac si! (ne vjerujete??? - brzo enciklopedije u ruke.)

LI
liliZG
18:15 12.05.2011.

Dijete ima 4 godine i već ju guraju u promjenu spola, idiotarija.................i ja sam kao klinka visila s drveta, igrala se s dečkima i voljela \"muške\" poslove, najviše bih poludjela kad bi mi rekli da nešto ne mogu zato što sam djevojčica, ..... ali to nije značilo da želim promijeniti spol i postati muškarac, .......bilo bi bolje da puste klinku na miru, za još 10 godina skužit će da je dečki snimaju i ako je pametna znat će kako spojiti svoju ženstvenost i možda neki \"muški\" posao ako će ju do tada još to držati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije