Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The voice

Radojka Šverko u emisiji o The Voiceu na Hrvatskom radiju

the voice
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
20.01.2015.
u 13:08

Na Drugom programu Hrvatskog radija sutra se nastavlja predstavljanje kandidata, uz posebnu gošću.

U posebnoj emisiji Drugog programa Hrvatskog radija posvećenoj showu „The Voiceu – Najljepšem glasu Hrvatske“, sutra u 9:35 sati Zlatko Turkalj Turki predstavit će kandidate Matea Pilata, Bojana Aleksovskog i Karla Cvetkovića. Uz to, o svojim dojmovima nakon odgledane prve emisije govorit će naša pjevačka diva Radojka Šverko.

>> Istražili smo što o The Voiceu i slavi preko realityja kažu zvijezde lansirane u showovima

Komentara 1

MC
Meggie_cleary
01:00 21.01.2015.

haha pa ova trojica postadose zvijezde vec nakon prve pjesme pa ih zovu na radio?!! Zar ne sluzi sam show za predstavljanje,i zar nismo vec doznali sve sto smo o njima trebali znati!! Ajooj a show tek poceo,sta ce onda bit kasnije!!@

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije