bio na operi

Radoslava iz 'Ljubav je na selu' izbacili iz Hrvatskog narodnog kazališta

Foto: RTL
1/23
16.11.2023.
u 12:38

Farmer je odabranicu odlučio iznenaditi odlaskom u Hrvatsko narodno kazalište, gdje su gledali operu. Rekao je kako uvijek posluša i drugu stranu ako ima neku želju. Ireni je s druge strane bilo čudno što je pristao na takav izlazak.

Radoslav je odveo Irenu u Osijek, destinaciju koju je priželjkivala za romantično putovanje u showu 'Ljubav je na selu'. Farmer je odabranicu odlučio iznenaditi odlaskom u Hrvatsko narodno kazalište, gdje su gledali operu. Rekao je kako uvijek posluša i drugu stranu ako ima neku želju. Ireni je s druge strane bilo čudno što je pristao na takav izlazak. 

"Bilo mi je stvarno čudno da je pristao na kazalište i ja sam toliko ponosna što sam ga uspjela nagovoriti" priznala je. Otkrila mi je kako se radi ljubavni napitak. On se začudio. "I onda ti to popiješ i zaljubljen si u mene", kazala mu je Irena. Radoslav je rekao kako ne vjeruje da netko njega može začarati. Iako je Ireni bilo prekrasno u kazalištu, njega se nije posebno dojmilo te komentirao kako je išao samo zbog nje. 

VEZANI ČLANCI:

"Ja stvarno ne volim operu. Ja sam išao zbog Irene", izjavio je. Nažalost, izlazak nije najbolje prošao jer su farmera izbacili iz kazališta. 
 "On se smijao, dizao ruke, migoljio se, pričao, slikao, a rekli smo mu da nema slikanja. I na kraju su ga izbacili jer je pričao cijeli čin", prisjetila se Irena.  Podsjetimo u istoj epizodi mogli smo vidjeli i kako je Jožef u Postojnskoj jami i dalje razgovarao oči u oči sa svojim damama prije izbacivanja. ''Ja sam zadovoljna, brineš se o nama svima'', Amra mu je poručila. ''Druželjubiva si, ali nisi dosegnula moje vrijednosti glede kuhinje'', zamjerio je farmer Amri lijenost.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

''Nisam se htjela potruditi u inat drugim kandidatkinjama'', kazala je Amra, priznavši da misli kako je Jožef pao pod utjecaj Azre i Marije. ''Manekenka mi ne treba na mojoj farmi'', poručio je, a zatim u šetnju poveo i Azru. ''Vrlo si fina osoba, pristojna, vrijedna'', Jožef je priznao kako za nju nema loših riječi. ''Ja se vidim na tvojoj farmi'', kazala je. 

Jožef je priznao da mu je odluka teška, ali odabrao je Amru da ode s njegove farme. ''Malo je naivan pa sluša babe. Njemu ipak treba mlada žena'', kazala je nakon odlaska.

VIDEO Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

Komentara 1

ZL
Zlatarkongozambija
13:40 16.11.2023.

Hahaaaha 50 = 70

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije