redovne ulaznice u prodaji

Rasprodani božićni promo paketi za Čolićev koncert u Areni

zdravko čolić
Foto: PR FOTO
1/3
24.12.2014.
u 16:27

Rasprodane dvorane i zadovoljna publika koja se uvijek vraća po još, prate Čolića od kad je nastupio na scenu, a velika zainteresiranost za zagrebački koncert niti ovog puta nije izostala

Rasprodane dvorane i zadovoljna publika koja se uvijek vraća po još, prate Čolića od kad je nastupio na scenu, a velika zainteresiranost za zagrebački koncert niti ovog puta nije izostala. Popularni Čola ponovo gostuje u Zagrebu, gdje je zadnja dva puta potpuno rasprodao Arenu.

U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije do, konačno Hrvatske, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija, te pokazuje zašto je već preko 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne jenjava.

- Božićne promo ulaznice, koje su prodane u rekordnom roku, zamišljene su kao idealan blagdanski poklon što je  publika i prepoznala. U prodaji su i dalje redovne ulaznice, ali svakako preporučamo da budete brzi, poručio je Marko Perica, organizator koncerta.

Zdravko Čolić poznat je po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a po količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Da nas čeka koncertni spektakl, za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećava i produkcija svjetske razine.

Podsjetimo, početkom prosinca zbog velikog interesa publike rasprodana su čak dva koncerta u beogradskoj areni što je svakako pokazatelj da je Zdravko Čolić itekako u formi. Stoga, svakako osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, da ne bi poslije bilo 'glavo luda'!

>>Zdravko Čolić za Dan žena nastupa 2015. u zagrebačkoj Areni

>>Bacili suzavac na koncertu Zdravka Čolića, posjetitelji trčali iz dvorane

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:49 25.12.2014.

U kojoj to regiji je doticni vodeci izvodac? U rodnoj Bosni i Srbiji, te svugdje gdje ima iseljenika iz te dvije zemlje? Pa kraj Mise, Vice, Kice, Olivera u muzici kakvu je izvodio nije imao sanse, I da ga tadasnja ckkpj nije gurala zbog alegorijske "gori vatra" i "druze Tito mi ti se kunemo" ostao bi na bas-carsiji. Uopce koncert u Zagrebu samo pokazuje koliko se srozao kvalitet zivota (i gradana) u Hrvatskoj metropoli.

Avatar Adrianica
Adrianica
16:56 25.12.2014.

Sve je to lijepo, ali gdje je bio dotični gospodin dok je njegovo Sarajevo bilo izloženo velikosrpskom granatiranju? Sramota je kada ti grad da sve, a ti njemu za uzvrat - ništa.

ME
melinda
16:54 24.12.2014.

Bravo Cola mislim da uz nasu Severinu zasluzujete nobelovu nagradu za mir i sirenje prijateljstva i ljubavi medu svim narodima,Steta da svi nisu kao vi nikada nebi bilo mrznje i ratova koje izazivaju idioti i zlocinci vec bi svi zivjeli u miru i slozi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije