Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je pokazala

Razuzdanoj Miley svi su buljili u bradavice

Miley Cyrus (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.09.2013.
u 12:24

Pjevačica je na iHeart Radio Music Festival u Las Vegasu stigla u prozirnoj haljini ispod koje su joj se nazirale gaćice dok je bradavice prekrila crnim krugovima

Nakon što je šokirala javnost golišavim nastupom na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, Miley Cyrus (20) ne staje s provokacijama. U subotu se na pozornici iHeart Radio Music Festivala u Las Vegasu pojavila u mrežastoj prozirnoj haljini ispod koje su joj se nazirale minijaturne kožne gaćice dok je bradavice prekrila crnim krugovima. Razuzdana Miley priredila je pravi show, tresla guzom, hvatala se za međunožje, pipala plesačice za stražnjice te plazila jezik pjevajući hit \'Wrecking Ball\'. Platinasta plavuša u jednom je trenutku bacila ružičasti grudnjak među publiku i hvatala se za stražnjicu.

Pozirala je sa sestrama Khloe i Kourtney Kardashian te Kylie Jenner dok se s Britney Spears oduševljeno izgrlila.

Miley uživa u pažnji u posljednje vrijeme, dok mnogi njezino ponašanje smatraju šokantnim.

- Nevjerojatno je da ljudi još uvijek pričaju o mom nastupu - komentirala je Miley koja niže poslovne uspjehe.

Njezin najnoviji singl \'Wrecking Ball\' nedavno se našao na prvom mjestu Billboardove ljestvice. No u privatnom životu joj baš i ne \'cvjetaju ruže\', nedavno je prekinula zaruke s australskim glumcem Liamom Hemsworthom koji je već viđen u zagrljaju druge.

>> Miley Cyrus konačno u normalnom izdanju: Seksi u crnom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije