Iznenadila sve

Razvodi se Indira Levak! Popularna pjevačica otvorila dušu: 'Nakon 11 godina braka donijeli smo odluku...'

Foto: Instagram
1/10
22.07.2024.
u 15:40

Pjevačica Indira Levak otkrila je da se nakon 11 godina braka razvodi i tako šokirala svoje obožavatelje

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - napisala je na društvenoj mreži Instagram popularna pjevačica Indira Levak i tako šokirala obožavatelje. 

Indira je uvijek naglašavala da je u supruga Miroslava zaljubljena kao i prvog dana, a posvećivala mu je romantične objave na Instagramu. Pjevačici i poduzetnici to je bio drugi brak. Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

U bračnu luku uplovili su 2014. godine na imanju vinarije Coner nedaleko Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji. Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom.

 

FOTO Indira Levak se razvodi nakon 11 godina braka!

1/10

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 26

LO
loraxy
16:51 22.07.2024.

Indira je zakon ! To što nije cajka to je samo jedna od njenih tisuće dobrih osobina !

Avatar Art of Noise
Art of Noise
15:57 22.07.2024.

Dobro. Primljeno na znanje.

Avatar Spalathos
Spalathos
19:32 22.07.2024.

Mogla si i bez ove objave. Koji će mi to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije