zbog nevjere

Razvodi se Ronan Keating; nevjeru mu supruga nije oprostila

Ronan Keating
Pixsell
01.04.2012.
u 21:32

Yvonne je otkrila da joj je muž nevjeran kada je na mobitelu našla poruke koje je pjevač razmjenjivao s plesačicom.

Pjevač Ronan Keating i njegova supruga Yvonne potvrdili su da se nakon 14 godina braka razilaze. Daily Mail donosi kako su nastojali držati tu vijest u tajnosti ponajviše zbog njihove troje djece. Problemi su počeli kada je 2010. otkrivena pjevačeva afera s plesačicom Francine Cornell, a Yvoone je odlučila mužu oprostiti nevjeru. Ipak, na svom Twitteru danas je napisala da su odluku o razlazu donijeli još prošle godine.

Yvonne je otkrila da joj je muž nevjeran kada je na mobitelu našla poruke koje je pjevač razmjenjivao s plesačicom. Afera je trajala sedam mjeseci, a Irac je i javno priznao izvanbračnu vezu izrazivši kajanje. Kako bilo, čini se da Yvonne unatoč velikoj želji nije mogla prijeći preko izdaje.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
Medici
13:54 02.04.2012.

Ne razumijem te muževe/žene koji čuvaju tragove svojih užitaka van braka. To stvarno debil moraš biti. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije