avalon fest

Remi: Nadam se da u Beogradu Amy Winehouse neće glumatati

'Elemental2010-3'
Foto: Promo
1/3
04.04.2011.
u 10:35

Zagrebački bend nastupit će uz svjetske glazbene zvijezde 18. lipnja na Kalemegdanskoj tvrđavi u sklopu Avalon Festa

Pitat će se uskoro Amy Winehouse koji to hrvatski bend “praši” prije nje na beogradskoj pozornici. Naime, zagrebački će hip-hop sastav Elemental 18. lipnja na Avalon Festu u Beogradu biti predgrupa svjetskim glazbenim imenima poput Amy Winehouse i Mobyja, koji će nastupiti na Kalemegdanskoj tvrđavi.

– Volim Amy i drago mi je što ćemo upravo njoj biti predgrupa jer je za mene najzanimljivija glazbenica i najkvalitetniji vokal koji se posljednjih godina pojavio na sceni. Bit će mi izuzetna čast upoznati je. Nadam se da neće glumiti distancu kao neki slavni glazbenici – kaže Remi, koja će s Elementalom pred tisućama ljudi pokazati zašto ih smatraju jednom od najvećih regionalnih glazbenih atrakcija.

– Nastupali smo već nekoliko puta u Srbiji posljednjih mjeseci i moram reći da nas je publika oduševila. Nastup prije nekih šest mjeseci u beogradskom klubu Gun bio je odličan. U klub se naguralo petsto ljudi, pjevali su zajedno s nama svaki naš stih, nisam mogla doći sebi od nevjerice. Bilo je ludo! Prije tri tjedna pjevali smo i u Pančevu u njihovu Domu omladine. E, tamo smo doslovno rasturili, priznaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije