Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan prizor

Renata Sopek na Cvjetnom trgu dijelila mladićima crvene ruže

'a'
'Fotodesk /Vecernji list'
27.08.2011.
u 13:21

Voditeljica iznenadila je dečke pružajući im ruže, a pričala im je i o seriji "Ruža vjetrova" koaj se u ponedjeljak počinje emitirati na RTL-u

Umjesto da kavaliri prilaze njoj i udvaraju joj se, Renata Sopek preuzela je inicijativu, uzela je košaru crvenih ruža i dijelila ih mladićima i djevojkama na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

– Bilo je muškaraca koji su bili iznenađeni u prvi čas, ali brzo su shvatili da ih ne zavodim. Pričala sam im o RTL-ovoj seriji "Ruža vjetrova" koja starta u ponedjeljak navečer. Svi su bili zainteresirani čuti o čemu se radi – priča Sopek i dodaje kako i sama jedva čeka pogledati prvu epizodu. Ona je već koketirala s glumom, prošle godine u seriji "Instruktor" sa Stjepanom Perićem u glavnoj ulozi, i ne bi joj bilo mrsko da dobije epizodnu rolu u toj dramskoj seriji. Od djetinjstva do danas pratila je mnoge meksičke, brazilske, hrvatske i turske telenovele, pa joj je teško odlučiti koja joj je najdraža.

– Možda "Ezel" jer je radnja bila drukčija, kao i glavni junak – kazala je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
00:01 28.08.2011.

: )~

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije