Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova godina

Renata Sopek: Uvjerila sam se da su u Beogradu najluđi dočeci!

Renata Sopek
Foto: \'Boris Scitar/PIXSELL\'
1/3
03.01.2011.
u 16:36

Leona Paraminski s dečkom Tinom tulumarila je u Ljubljani, a Mirjana Hrga Novu je dočekala na glavnom trgu Venecije

Dok je većina domaćih zvijezda Novu godinu dočekala u Hrvatskoj na organiziranim zabavama i kućnim tulumima, Leona Paraminski, Marija Borić, Renata Sopek i Mirjana Hrga odlučile su se za doček u inozemstvu. Kako je i najavila, glumica Leona Paraminski tulumarila je s dečkom Tinom Komljenovićem u Ljubljani. Iz slovenske metropole vratila se prekjučer te, kako otkriva, još uvijek skuplja dojmove o gradu koji ju je oduševio.

Trodnevni tulum

– Centar Ljubljane je toliko lijep i ugodan, a mostići na rijeci Ljubljanici stvaraju posebno romantičan ugođaj – ističe Leona koja je ponoć dočekala na tulumu, a zatim se cijelo društvo uputilo na prelijepo uređen Prešernov trg. – Prijateljica koja živi ondje rekla mi je da se grad za božićne i novogodišnje blagdane počinje uređivati čak pola godine unaprijed – kaže glumica. Ovo joj je bio prvi posjet Ljubljani, no nakon što je vidjela što sve grad nudi, jedva čeka da ga ponovno posjeti. I voditeljica Renata Sopek je 2011. s dečkom Sergejem Bijelićem dočekala u susjedstvu, ali istočnije. Ove je godine, kaže, odlučila provjeriti priče da su dočeci u Beogradu najluđi i, otkriva, uvjerila se u njihovu istinitost!  

Slavlje u Barceloni

– Nismo bili ni na kakvom organiziranom dočeku, nego smo tulumarili na beogradskim ulicama. Bilo je super – kratko nam je rekla Renata koju je glavni grad Srbije toliko oduševio da se u njemu odlučila zadržati još nekoliko dana. – Sergej i ja još ćemo malo uživati u ljepotama i noćnom životu Beograda – dodaje. Glumica Marija Borić slavila je u Barceloni. – Nakon večere sam se s prijateljima uputila na glavni trg Plaza Catalunyja, gdje smo dočekali novu godinu – kaže Marija kojoj se ne žuri kući pa će u Barceloni još neko vrijeme uživati u muzejima, umjetnosti, hrani i društvu. Mirjana Hrga i Dean Šarić nakon dvije godine braka odlučili su se za romantični ulazak u novo ljeto. Otputovali su u Veneciju u kojoj, kako nam je povjerila bivša novinarka, uživaju punim plućima, razgledavaju znamenitosti, a već su obavili i šoping.

Komentara 39

B6
Booyaka 619
14:51 04.01.2011.

Ja se šabane za razliku od tebe, ne bavim poljoprivredom... A činjenica je da je najveći raspašoj u najprimitivnijim sredinama, tj. tamo gdje instinkti vladaju... Ali zašto ja tebi to pričam, pa ti si tamo kao doma, ups, sorry....

HE
hermenegildo
15:55 05.01.2011.

.... simptomatično a i veseli podatak da su kao i uvijek fascinirani sa serbaljima urbani europejci iz vojnih zgrada te neožbukanih bespravnih katnica s predgrađa, a magla sve gušća

TH
than
03:48 04.01.2011.

Pa treba razumjeti sponzorusu. Ovoga puta je ulovila nekoga kojemu je i Zagreb bio preskup, a kamoli nesto zapadnije, pa je otisla do Beograda. A sponzorusa uvijek hvali sponzora. Za nju je i Kambodza dobra, ako je sponzor sponzorira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije