Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova u obiteliji

Reper Grše i njegova supruga Rafaela postali roditelji! Par je dobio sina, a poznato je i ime

Foto: Instagram
1/7
16.11.2022.
u 09:35

Triljski reper Grgo Šipek Grše u ponedjeljak je postao otac, a sinu će dati ime Fran.

Poznati triljski reper Grgo Šipek (26), poznatiji pod umjetničkim imenom Grše, i njegova supruga Rafaela postali su roditelji. Par je dobio sina, a ponosni otac zajedničke fotografije objavio je na Instagramu.

- Junior - napisao je kratko reper uz fotografiju na kojoj drži sinčića u naručju koju možete vidjeti OVDJE.

U komentarima su mu brojni pratitelji uputili čestitke, a među njima i influencerica Ella Dvornik. „Čestitam. Brzo opravak mami“, napisala je Dvornik, a čestitkama su se pridružili i drugi pratitelji. Istu objavu podijelio je i na svojem Instagram storyju te poručio svojim obožavateljima: 

- Ne stignem odgovoriti svima, hvala od srca na svim porukama i čestitkama – poručio je.

Novopečena mama jučer je na svojim društvenim mrežama otkrila da su sinčiću dali ime Fran te da je rođen u ponedjeljak 14. studenog.

Podsjetimo, reper i Rafaela vjenčali su se u srpnju ove godine u Crkvi svetog Stjepana Prvomučenika koja se nalazi u Novim Selima u Trilju, a intimnu proslavu imali su u Sinju.

Mlada Rafaela za svoj najvažniji dan odjenula je dugu usku vjenčanicu koja joj je pratila zavidnu figuru, a kosu je dignula u raskošnu punđu. Cijelu kombinaciju podignula je čipkastim veom, a mladoženja je odabrao tamnoplavo odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge 'Minut srca mog'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije