BUBA CORELLI

Reper kojeg obožavaju mladi Hrvati snimljen kako nasred ulice nasrće na djevojku

Foto: Instagram
1/5
24.08.2023.
u 11:02

Na videu se jasno vidi kako reper pravog imena Amar Hodžić nasred ulice hvata djevojku za kosu ili vrat, a zatim joj nešto objašnjava. Djevojka potom odlazi od njega, a muškarac s rukama prekriženima na leđima ide za njom i urla.

Bosanskohercegovački reper Buba Corelli snimljen je kako fizički nasrće na svoju djevojku, piše portal pink.rs. Naime, na samom početku videa kojeg možete vidjeti OVDJE  jasno se vidi kako reper pravog imena Amar Hodžić nasred ulice hvata djevojku za kosu ili vrat, a zatim joj nešto objašnjava. Djevojka potom odlazi od njega, a muškarac s rukama prekriženima na leđima ide za njom i urla.

Kako doznaje pink.rs, policija je u nekoliko navrata dolazila u njihov stan zbog dojava o galami, svađi i galami.  Službenih objava policije nema. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, poznati reper već je nekoliko puta bio "gost" u crnim kronikama. Prije četiri godine osuđen je na godinu dana zatvora zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Hodžić i njegov prijatelj Almir Bozolija optuženi su da su od prosinca 2014. do lipnja 2016. godine nabavljali i prodavali hašiš, kanbis i amfetamin na području Kantona Sarajevo koji su čuvali na različitim lokacijama – stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima. Dalje su to prepakiravali za prodaju na ulicama. Buba Corelli u pritvoru je bio 8 mjeseci, od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, dok je Bozalija izašao mjesec dana prije, u siječnju 2016. godine. Ostatak kazne Corelli je otplatio. 

Prije dvije godine na nastupu Bube Corellija i Jale Barat u Nišu dogodio se incident kada se jedan obožavatelj pokušao popeti na pozornicu tijekom njihovog nastupa. Reagirali su njihovi zaštitari, koji su čovjeka bacili na pod i pretukli. Srpski mediji nakon toga pisali su kako je Jali i Bubi zabranjen ulazak u Srbiju. 

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar marlony
marlony
11:58 24.08.2023.

To stvorenje ne zna pjevat bez "auto tune"... i svaka čast mentalnom profilu osobe koja ga sluša. O izgledu bez komentara osim što po bradurini podsjeća na suprotnu stranu u domovinskom ratu.

DJ
Djeman
11:23 24.08.2023.

Poslušao... Sad mi i prdci imaju auto-tune

DU
Deleted user
11:10 24.08.2023.

Obožavaju ga mladi beskičmenjaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije