Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima ih četvero

Ricky Martin otkrio što je odgovorio djeci kad su ga pitala zašto imaju dva oca

Foto: PA/Pixsell
1/9
18.11.2020.
u 15:24

Martin je oduvijek htio imati veliku obitelj, a sada je otkrio što je odgovorio sinu kada ga je pitao zašto ima dva oca.

Pjevač Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef ponosoni su roditelji četvero djece. Martin je oduvijek htio imati veliku obitelj, a sada je otkrio što je odgovorio sinu kada ga je pitao zašto ima dva oca. 

"Bio si u mom srcu i još si uvijek u mom srcu", odgovorio mu je Ricky i nastavio:

"Objasnio sam mu da postoji žena koju obožavam i koja mi je pomogla da ga donesem na ovaj svijet. Posudila mu je svoj trbuh kako bi se on rodio, a kad se rodio uzeo sam ga u naručje. Odgovorio je: 'U redu' i nastavio se igrati"

Martin je prošle godine obznanio kako je postao ponosni otac četvrti put.

Dok je primao nagradu za zastupanje LGBTQ prava, u svom govoru Ricky Martin je otkrio kako će dobiti četvrto dijete. – Moja obitelj je ovdje, moj suprug Jwan, a s njim su i naši blizanci Valentino i Matteo. Volim vas puno cijelim srcem i vi ste moja snaga i moja svakodnevna inspiracija. Latino zavodnik i njegov suprug, uz blizance, imaju i kćer Luciu, a Martin je u svom govoru rekao da je ona svjetlo njegova života.  – I moram vam najaviti da nam stiže i prinova, bit ćemo velika obitelj – otkrio je u rujnu i oduševio publiku koja je lijepu vijest popratila pljeskom.

Početkom kolovoza pjevač Ricky i slikar Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. Ricky i Jwan u vezi su od proljeća 2016. godine, a u tajnosti su se vjenčali dvije godine kasnije.

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:50 18.11.2020.

U ovom ludom svijetu, kad budes imao tatu i mamu postati ce anormalno ako nastavimo ovako.

MA
MarasG
16:45 18.11.2020.

Zasto je lagao dijetetu?Zar nema hrabrosti reci istinu?

Avatar arhaika
arhaika
18:28 18.11.2020.

Jadni klinci. Kad tad će željeti znati tko mu je majka. Jednostavno i prirodno koliko god se ovi tješili. Nema 2 oca. Otac može biti samo jedan po prirodi stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije