Dodjela Brit Awardsa

Rihanna nije smjela otpjevati stih u kojem spominje seks

rihanna
Pixsell
16.02.2011.
u 18:52

To što je proglašena najboljom međunarodnom pjevačicom nije umanjilo Rihannin bijes koji su izazvali producenti spektakla. Od pjevačice s Barbadosa tražili su da promijeni neke stihove iz svoje pjesme S&M.

Glazbenoj nagradi Brit Awards u ponedjeljak navečer najviše se obradovao Justin Bieber. Tinejdžerska zvijezda, bio je jako razočarana kad mu je promakao Grammy pa se silno obradovao kad je doznao da je upravo on najbolji internacionalni debitant ove dodjele. Prestižnu glazbenu nagradu dobili su i momci iz nekad popularne pop-atrakcije Take That.

Njihov povratak na glazbenu scenu nakon 17 godina očito je bio pun pogodak jer su proglašeni najboljom britanskom grupom. To što je proglašena najboljom međunarodnom pjevačicom nije umanjilo Rihannin bijes koji su izazvali producenti spektakla. Od pjevačice s Barbadosa tražili su da promijeni neke stihove iz svoje pjesme S&M.

Zbog prijenosa dodjele iz O2 Arene na ITV1 nije smjela otpjevati stih : "Seks je u zraku, nije me briga, volim taj miris." Najboljim pjevačem proglašen je Ben Drew, a u istoj kategoriji za žene nagradu je dobila 21-godišnja folk-pjevačica Laura Marling.

Komentara 1

CH
chainsaw.
11:58 17.02.2011.

dakle itv ne zeli cuti stihove tipa ‘seks je u zraku’. jako opasna lira. moze pokvariti netaknutu svijest puritanske omladine sirom svijeta – ukljucujuci englesku koja ima najvecu stopu maloljetnicke trudnoce u razvijenom svijetu ha ha. sa druge strane itv nema problem pokazati zvijezde i plesacice koje na sebi tesko da nose bilo sto osim istog tog zraka, nabijajuci svoje atribute direktno u kamere. to je valjda ok. gledaj, al’ ne komentiraj, lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije